Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, september 16, 2006

Moderat

Går det an å dra til Stockholm med bare tusen lånte spenn i lomma (vampster er blakk)? Det ser forelöpig ut til å gå helt utmerket. Moderaterna betaler hotell, de serverer mat på seminaret, og öl ser ut å komme flytende.. på flere måter.

VamPus er med på den siste helgen i valgkampen til Moderaterna, og får gjennomgått kampanjen og planleggingen av det vi håper blir en valgsuksess i morgen. Moderaterna har fornyet partiet, laget et nytt program, fokusert kommunikasjonen, modernisert markedsföringen, engasjert organisasjonen og kjört for fullt i det siste året för valget. På seminaret sitter en delegasjon fra Höyre og får en full gjennomgang av restruktureringen. Det kommer sikkert til å hjelpe.

VamPus har så langt overbevist tre velgere, to i baren i går, og en gammel dame på gaten i dag (bare skrukkeskinnet husker å stemme i morgen...), så da får de jo forhåpentligvis litt igjen for pengene.

11 kommentarer:

Unknown sa...

Lykke til! Det ser ut til å bli en usedvanlig spennende valgkamp. Jeg står nok ikke på den samme politiske siden som deg, men synes allikevel at det er bra at man tar turen over kjølen for å jobbe for det man tror på.

Anonym sa...

Thi-hi. Øl som kommer flytende? Norske svensker kan rett og slett bare ikke motstå Vampus' blafrende øyne. ;)

Anonym sa...

Ifølge de siste meningsmålingene ser det ut til å gå bra i Sverige, noe jeg regner med ene og alene er Vampus' fortjeneste.
Godt jobbet!

Anonym sa...

Men er moderaternas nye strategi et eksempel til etterfølgelse?

Gratulerer med bra valg for deres søsterparti..

geirronimo sa...

Moderatarna og høyresiden vinner valget. Sossarna har ansvaret for 1200 milliardær kroner i gjeld, og enhver bør skjønne at man ikke låner seg til velferd!

Anonym sa...

Geirronimo, alle låner penger, har du ikke skjønt det ennå? Selv USA låner penger, Britene låner penger.
Er du helt blåst eller?
Det er bra svenskene får ny regjering, men å tro at man kan finansiere noe som helst uten å låne penger er helt på jordet. Lån/avkastning/investering osv.

Hva faen skulle vi gjort uten banker og fond og firmaer som kan gi lån og mulighet for investering?
Geirronimo høres ut som en marxist i dette tilfellet.

Anonym sa...

Med dette hyggelige valgresultatet blir det vel en "bärsa" eller to?

Anonym sa...

Istedenfor sossarna skal sossene styre Sverige.
Heja Sveariket.

Anonym sa...

Heja Sverige

söta bror
gör som morsan
selja fittan
driva hor

geirronimo sa...

Dumpappen - det er grenser for hvor mye gjeld man kan pådra seg før man får problemer - se det Allende gjorde i Chile før svinet Pinochet tok over, eller for den saks skyld, absolutt alle sosialist-styrte regjeringer over hele verden: de fossforbruker, og driter i at noen må jobbe for midelene! Ja - du kan tilogmed se det mellom hvilke komuner som er styrt av AP , og de som ikke er det. Bare se på alle storby-kommunene Norge har!

Anonym sa...

Svensk valgkamp (fra Tjuvlysstnad).

Tjej 16+: Du får ju fan rösta nu! Vad kommer det bli?
Kille 18+: Asså, jag tänkte rösta på vänstern, men så fick jag kaffe av moderaterna...