Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, september 30, 2006

Etikk, takk

Dagbladet.no har lagt ut en artikkel hvor de advarer kvinner mot å legge på seg etter en fødsel fordi en svensk undersøkelse viser at dette øker risikoen for alvorlige sykdommer eller dødfødsel. Smakfullt nok har de lagt til en reklamesnutt for Dagbladets kommersielle vektklubb "Litt lettere" under byline.

Siden det faktisk finnes bra folk hos Dagbladet så oppfordrer VamPus dem til å sende linken til denne siden om etikk videre. Etisk. Altså det motsatte av umoralsk.

Faens drittsekker.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Vampus. Jeg ble inspirert av dette innlegget til å skrive om DBs artikkel i min egen blogg, og er enig med deg at dette er forkastelig av Dagbladet.

Mvh Aetius

Tobias sa...

Etikk er det ikke i hennes angrep på meg, jeg vil ikke at dere bare skal se en side av saken og ta Vampus sitt standpunkt men høre min lille røst i denne enveiskjøringen fra hennes side. Besøk www.universtobias.blogspot.com. Det er ikke meningen å mase, men jeg føler meg maktesløs i kampen mellom David (meg) og Goliat (henne).

Anonym sa...

Er opplysningene i artikkelen uriktige?

geirronimo sa...

Bare for å avklare begrepene:
Etikk - tanken bak en gjerning
Moral - gjerningen.

Etikk = moralfilosofi..

Anonym sa...

En gravid kvinnes hverdag oversvømmes av informasjon om alt som er skadelig for fosteret - herunder at den gravide har dårlig samvittighet. Det skal litt til før man er så overvektig at det er helseskadelig.

Ja til et mer menneskevennlig samfunn. Og ja til filtrering av fullstendig irrelevante kommentarer.

Anonym sa...

% økning av hva - dette er ren skremselspropaganda. Mennesker legger på seg hele livet, det har mange fordeler å fp barn når man er ung - what's new?