Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, september 10, 2006

Mobilterror

For oss som lider av telefonskrekk (og edderkoppskrekk og flyskrekk og sprøyteskrekk og... jada jada, VamPus er et nevrotisk vrak) så tilter man litt når man plutselig oppdager at mobiltelefonen har stått på lydløs og det er 12 (tolv) meldinger og et større antall tapte anrop siden rundt 2 om natten.

Den iskalde frykten brer seg etterhvert som man leser meldingene og kaldsvetten pipler frem. Hva. I. Helvete. Drev. Jeg. Med. I. Natt.

Så viser det seg selvsagt at en dårlig ven..bekjent har nappet til seg mobilen og generøst tastet i vei til venner og kjente. Vel og merke hans venner og kjente. Ikke akkurat et karrierefremmende steg i partiet skal det vise seg. Synderen er identifisert, la oss kalle han Tommy. Etter en 8-9 GTer har Tommy smset ymse norske politikere, som - jepp, you guessed it - selvsagt har sjekket nummeret for å finne ut hvem det spydige rasshølet var og kommet frem til.. VamPus. Tips om en passende hevn tas i mot med takk!

VamPus har forøvrig overlatt soverommet til edderkoppen, som utvilsomt vil stifte familie og skape seg et rikt liv for seg og sine i skittentøyshaugen på gulvet. Ja. hun sover på sofaen i natt. Igjen.

12 kommentarer:

John T. sa...

Fy f... Jeg ville kastrert ham.

Britt M. sa...

Helt enig!
Jeg ville også gått for kastrering. Så kunne du i hvert fall unngå full reproduksjon i skittentøyet. Hannedderkopper kastreres enkelt ved hjelp av en sko.

Anonym sa...

"Vel og merke hans venner og kjente."

"Vel å merke sine venner og kjente."

En liten blå høne sa...

En handling som i sin ytterste konsekvens fører til skade på ens gode navn og rykte og som kan komme til å virke karrierehemmende, skal og må straffes hardt. Offentligjøring av navnet til denne slasken hadde vært en begynnelse.

'If I'm going down, you're going down with me'

HaakonR sa...

En kan også si at du nå har en historie å snakke om på fredagspilsen. Men kastrering høres ut som en passende straff.

VamPus sa...

Kastrering er notert, og vel vitende om at "Tommy" er en fast leser så kan han jo begynne å glede seg. Nachspiel hos meg?

Anonym sa...

For vedkommende som utførte stuntet:
Skaff deg mobilnr'et hans, og be via mail, alle hans bekjente, en for en, på en runde i halmen. Spiller ingen rolle hvilket kjønn det er.....:-)Det tenker jeg skal sette fyren på plass...

Odd sa...

Fyren bør vel tvert imot takkes. VamPus ønsker seg vel ikke en karriere i partiet? Og forøvrig høres det ut som en type melding hun gjerne skulle gitt til flere av partitoppene...

Anonym sa...

Au – da. Jeg husket merkelig nok dette dagen etter da fylleangsten meldte seg. Jeg sendte på nytt fra egen mobil og avslørte at jeg sto bak. Tror jeg kan si at faren er over for din del. Deler av hevnen påførte jeg meg selv på vei hjem. Noe som har resultert i kjempestort plaster i panna. Og hue ut av ledd… Og skulderen noe vridd. Har skjønt at ytterligere hardhendt hevn kommer. Men, du så jo hva jeg holdt på med da, tross alt…Likevel: Unnskyld, unnskyld, unnskyld!!! GT, altså... fæle greier.

VamPus sa...

Tommy - hue ute av ledd var vel ikke noe nytt :-))

Anonym sa...

Ho ho ho ha ha Dete er den morsomste bloggen i Norge. Det er he det foregår kan man vel si...

Anonym sa...

Dra meg baklengs inn i hvalforhuden, hvordan kan du la deg forvise ut av soverommet pga en edderkopp?

Det er like uhørt som og ikke spise pølse med jordbær på snøftende mai!