Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, oktober 28, 2005

Blogging live from firmafest

Ok. Dette er generelt en dårlig ide. VamPus er på firmafest og er i ferd med åp miste konsonantene sine.. Øhm... hva var det jeg skulle si? Jeg hadde noe på hjertet for å gå fra gratis øl for å fortelle dere... Veeeeent litt. Gratis øl? Et øyeblikk!


*stor slurk* Jo. VamPus kommer antakeligvis ikke til å jobbe her så mye lenger, men i dag.. med DE presentasjonene. VamPus har litt vanskelig for å bytte jobb. Disse menneskene er jo fantaskiste. Fanksirbks3.Øhm. Fantastisky... et eller annet. I iiii hvertfall. Nevnte jeg gratis øl?

Hva var poengwet hr egentlig... grymt... jo de er immmari søte og kanskje jeg sier opp på mangag... øhm.. mandag.. et ellet annet.. hmmm. gratis øl... nja, kanskje jeg blir litt til... i hvewrtalll yt navdkjftpzielet... eller moe sånt.. oops... hikk... fest... gratis øl....

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hey, Just stopped by your blog, Looks great! I just built Free Loan Site. It's about Pay Day Loan related offers. Please come check it out.

Anonym sa...

Pass på. Mange berømte siste setninger inneholdt ordene "gratis øl".

Og så syns jeg ikke du skal slette kommentaren før meg her, han er så søt som har lagd en side om lån og spør så pent om vi ikke kan komme på besøk.. Han liker jo bloggen din til og med!

Anonym sa...

Erm, Drusilla er akkurat kommet hjem fra årets byråkratrevy, he, he,
ikke gratis øl, men mye ond humor på bekostning av såkalte "brukere": En person ringte fredag kl. 3. Ja du hørte riktig, fredag kl. 3. Jeg tenkte jeg skulle si, HALLO, lissom, har du hørt om vin-lotteriet eller, men jeg sa heller at jeg skulle sette ham over til riktig saksbehandler. Mohahaha!

Anonym sa...

Det store spørsmålet er: Vil fylle-blogging etterhvert overta for fylle-sms? Jeg kan tenke meg at VamPus var en av de som fylle-faxet på åtti-tallet også.

-- Kynikeren, som er skuffende edru denne fredagsnatten.

Anonym sa...

Begynhhrer åå bli en smmule brrisen selv jjeg ettr, hmmm, etter noem fllasker rossevin og lit tyrker...

Ha en frtrfflig... FORTREFFELIG, va rdet jeg sku si, hælj...

Anonym sa...

Er du nå sikker på at du får den jobben? Når headhunteren ringer referanser som sitter og drikker øl (dessverre ikke gratis!) etter kl. 9 om kvelden, er det kanskje ikke den mest seriøse anbefaling som blir gitt...

Lykke til, ihvertfall!

Anonym sa...

Nok en bekreftelse på at VamPus kan drikke som en real SvamP ... us ... :-)

nei den var døll ...

VamPus sa...

*urk*...mente å huske at VamPus snek seg bort fra festen for å skrive litt ja.. Merkelig å små de derre herkete tastaturene blir sånn ut på kvelden.

Fyllefaxet? Du mener etter å ha kopiert baken sin på kopimaskinen? Nope. Ikke for at VamPus ikke ville, men fordi VamPus ikke hadde tilgang til kopi og fax..

SvamPus

Roberto Iza Valdés sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Living in Thailand sa...

Nice site maybe we can do something!Free SMS and Free Fax

Anonym sa...

enjoyed your blog Blogging live from firmafest. thanks, free white pages

Anonym sa...

hi VamPus, your Blogging live from firmafest came up on my search for free personals. nice blog with useful info.will use for reference in the future.

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.