Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, oktober 18, 2005

Flørter noen med VamPus?

VamPus er litt i villrede. Har hun blitt flørtet med i dag? Dette, mine damer og herrer, er forskjellen på oss - altså damer og herrer. Kvinner vil til enhver tid begynne å spekulere når man plutselig har mailet mange mail i rask rekkefølge. Det begynte med en artikkel til et tidsskrift, så et humoristisk-spydig politisk ordskifte, raskt over til et omskrevet dikt om frihet og demokrati, for så å ende opp i dette;

Frihet har
jeg som våren og av dens løvverk
og lianer vil jeg av og
til bindes.

Eller, som i SM-varianten:

"Bundet frihet"

Jeg er
fri
Bind meghvis du vil

og kanskje en dag
kan vi piske
hverandre
MOHAHAHA.

Det siste skulle liksom være en ondskapsfull latter, tror jeg. Så VamPus lurer. Har hun blitt flørtet med? Man kan jo håpe...?

4 kommentarer:

lotten sa...

Ja-det der er halvgal manns forsøk på flørt;)
Det er bare å gjøre pisken klar.

torerling sa...

All oppmerksomhet "fremmede" menn gir jenter er flørting. Og det er jo dét som er forskjellen på kvinner og menn; vi vet dette, mens kvinnene kokett later som om de ikke skjønner.

Herodotus sa...

Eller som besteforeldrene ville sagt det "Varför si nej til en bitteliten stille flört, stunden kommer kanskje aldrig tilbaka.." Det var den gang bøkene endte med at helten kysset damen på hånden. Lenge før Staffs tid.

Anonym sa...

Enjoyed a lot! » » »