Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, oktober 06, 2005

Snakker jeg klingonsk?

Noen ganger lurer VamPus på om hun snakker klingonsk. I møter hender det faktisk at hun er kort og konsis i å definere mål for møtet slik at vi kan jobbe aktivt med innhold. Gang på gang ser hun at hun egentlig burde bruke laaang tid og stooore ord, for etter henne kommer vanligvis (men ikke alltid) en mann som gjør nettopp det. Uten å egentlig si annet enn det VamPus sa, bare at på en vanskelig måte.

GoG beskyldte en gang VamPus for å skylde han 20 minutter av hans liv da hun ble sugd inn av magnetfeltet til en skobutikk og endte opp med fire par kule sko mens han ventet. Dette ble senere utvidet til 40, da VamPus klarte å lure han inn på et museum for moderne kunst. Men dette var produktive minutter, hallo - fire par sko!

VamPus var akkurat i en telefonkonferanse, hvor hun sa noe sånt som; "Målet er at vi deler informasjon om aktiviteter for å få inspirasjon og dele erfaringer på tvers av landene ." Deretter bryter en engelsk senior konsulent inn og snakker seg varm om nødvendigheten av å dele kunnskap med hverandre. Hans engelsk er selvsagt bedre og mer "eloquent" enn VamPus' , men allikevel så lurer hun på om han egentlig sa noe i de 40 minuttene han holdt på, som den ene setningen ikke oppsummerte? Godt over middelaldrende menn med ego omvendt proporsjonalt med størrelsen på sin penis burde aldri få lov å komme i nærheten av en telefonkonferanse. Aldri. GoG; du får herved de 40 minuttene partneren nå skylder VamPus!

..og som om ikke VamPus var gretten fra før, hva dukker opp mens hun sitter og gumler indignert på et knekkebrød? Jo, e-post fra Grete Roede - veien til et sunnere liv. Fuck off, as!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg håper du ba GoG om å bære skoeskene?

Ghost of Goldwater sa...

En kan vel innvende at jeg stjal en hel UKE av ditt liv med den turen der, så vi er vel skuls.

Jeg kan ellers opplyse at kulhetsfaktoren din ville blitt tidoblet om du virkelig snakket Klingon.

tlhIngan maH! Heghlu'meH QaQ jajvam!

Anonym sa...

Ghost of Goldwater jeg tror kanskje du ikke har helt grepet på hva som er kult...

Men langt mere sexy hadde du vært vampus, hadde du faktisk prata klingonsk!

Herodotus sa...

Var ikke dette innlegget i lengste langet, Vampy? Jeg rakk å tenke på flere ting mens jeg leste ;-)

Anonym sa...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
» »