Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, oktober 10, 2005

Familieære, kjærlighet og død

Ung gutt forelsker seg i en ung pike fra feil familie. Ung pike besvarer følelsene. De bestemmer seg for å gifte seg med hverandre. Ung gutts venn blir drept av et familiemedlem av ung pike. Ung gutt gjengjelder drapet. Ung gutt blir bortvist. Ung pike skal tvangsgiftes. Liberal prest vier ung gutt og ung pike i all hemmelighet. Det ender med at både ung gutt og ung pike dør en tragisk død. Familiene slutter deretter fred med hverandre.

Det handler om ære, familie, kjærlighet og død. Det skrives ofte om i mediene. Hadde akkurat denne historien utspilt seg i Norge anno 2005 ville Dagbla' skrevet ledere om forståelse og toleranse, den liberale presten holdt preken i Vålerenga kirke og blitt intervjuet på Skavlan, og tusener gått i tog mot vold. Mon tro hvordan Shakespeare hadde fremstilt 'Romeo og Julie' om han hadde levd i dag. Bare en tanke en mandag ettermiddag...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Han ville i alle fall ikke castet Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Anonym sa...

På et eller annet vis kan du banne på at Dagbla også her hadde klart å legge skylden for tragedien på USA og George W. Bush.

Anonym sa...

Store og berømte verk fra svunnen tid er ofte overraskende enkle og naive i sitt innhold, om enn ganske så svulstig i form. Ta for eksempel den kunstarten nordmenn kanskje er mest fremmed for: opera. Et overfladisk dykk i operahistorien ville for de fleste fjernet den aller største respekt og frykt.

I dag ville vel Shakespeare gått på forfatterskolen i Bø og da Ponte vært tekstforfatter i "Hos Martin."

Anonym sa...

Ja, du kan jo lure.

Genialt skrevet! Meget underholdende blogg!!!!

Anonym sa...

Hi, I'm doing some research into fishing related search 'keywords' e.g. 'equipment fishing tackle' for a client. I need to talk to people who regularly search for fishing related information. I've found some people via equipment fishing tackle but I need to talk to more. Can you suggest where else to try?
TIA

Anonym sa...

Interesting blog...
Searching for get traffic
http://www.1st-choice-4-website-traffic.com
get traffic

Anonym sa...

I like your blog, it is informative and interesting.

Cheers,

fishing equipment

Anonym sa...

Excellent, love it! » »

Anonym sa...

What a great site film editing schools