Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, oktober 24, 2005

Bloggproblemer

VamPus har de siste dagene hatt seriøse problemer med å publisere. Andre på blogspot som kan bekrefte dette eller er det han mannen som bærer bokstaver fra tastaturet til skjermen som har begynt å drikke på jobb igjen?

Uansett. We. are. not. amused.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det er tydeligvis ikke VamPus' eneste problem; spamkommentarer har også begynt å snike seg inn i bloggen hennes.

VamPus sa...

Forsøker i det lengste å ikke sette på funksjonen mot spam for å gjøre det enklere for folk å kommentere.. vurderes løpende..

Ghost of Goldwater sa...

Jeg har problemer med publisering... må være noe fuckup på blogspot.

mediekritikk sa...

Det var noe fuck med publiseringssaken til blogspot, men det var bare å trykke stop i nettleseren og refresh senere istedenfor å vente i 5 min på at prosessen selv skulle innse at noe var galt.

Hjorthen sa...

jeg har ikke hattnoen problemer inntil nå nettopp hvor jeg ble tvunget til å skrive en post på nytt etter at den forsvant i det sorte cyber-hullet. Egentlig er det lenge siden jeg har hatt trøbbel med blogger/blogspot nå, etter at det var litt kluss for ett års tid siden så har det vært stabilt og fint lenge!

Anonym sa...

Enjoyed a lot! Free cpu speed test World war 1 boots http://www.volkswagen-beetle-rotary-mazda-conversion.info/Running-goatss.html Infants dress shoes Free gangbang movie archives Provigil $80 Kitchen desing new footy boots Best merchant colorado account health effects of infrared saunas http://www.cheap-hosting-9.info/Chemical-makeup-of-prozac.html

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read film editing schools