Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, oktober 07, 2005

VamPus' eventyr

VamPus overhørte en diskusjon om hvor mye søppel som var på TV og at man burde snakke mer sammen slik man gjorde i gamle dager. Mine damer og herrer; gamle dager er oppskrytt. De satt i kalde, illeluktende stuer og fortalte historier. Litt som "Rorbua" egentlig - bare uten mulighet til å bytte kanal. For de som savner eventyrene stiller VamPus seg herved til rådighet som fortolker. Send forslag (gjerne med link til eventyret) til vampus [at] gmail.com eller i kommentarfeltet nedenfor så skal hun gjøre sitt ytterste for å etterkomme ønsker. Hjemme har VamPus også Grimms samlede, 1001 natt + SVs program, utover det er linker eller hele historien påkrevet. VamPus ønsker seg selvsagt Asbjørnsen & Moe ved anledning..

Tidligere VamPus-tolkede eventyr er Soria Moria, Reveenka, Smørbukk og Skrinet med det rare i, samt Gullhår, Hans & Grete og litt om grimme eventyr generelt...

1 kommentar:

Ghost of Goldwater sa...

På tide å slå på word verification på kommentarene, kjære... du SPAMMES.