Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, oktober 14, 2005

En stygg mistanke

VamPus er en av de som blir veldig fulle etter èn øl. Det er riktignok som regel den tolvte, men dog. Før hun inntar klassisk sjøsterneposisjon i sengen, så føler hun ofte for mat. Når favorittsjappa er stengt (falafelwrap ekstra sterk) er Deli de Luca er en reddende engel. Mer enn en gang har VamPus funnet en tom Deli de Luca-boks på kjøkkenbenken, og får en stygg mistanke om at det hun hadde fortært i løpet av natten ikke var vegetarisk. Ikke bra..

En X fortalte en gang at han hadde hatt en kamerat som under studietiden flyttet inn i et kollektiv av militante veganere i Portsmouth. Huset de bodde i var romslig, billig og hadde fantastisk beliggenhet ved sjøen. Derfor hadde kameraten løyet på seg noen verdier for å få lov til å flytte inn. Han hadde ikke noen problemer med vegetarmat og kom godt ut av det med sine samboere. Utfordringen var jo at han ikke var vegan og satte stor pris på f.eks en kebab etter en fuktig kveld på byen. Dette ble også årsaken til hans umiddelbare utkastelse da en av kollektivets medlemmer åpnet kjøleskapet og fant en halvspist kebab. Etter en drøy pub-til-pub runde hadde nemlig vår venn kjøpt med seg en kebab, ikke orket hele, og i sin utgrunnelige visdom lagt resten i kjøleskapet for å ha som hangover-mat dagen etterpå. Han våknet opp av at noen skrek "MURDERER" og var satt på gaten noen timer senere.

VamPus føler seg litt som "murderer" hun også, og tror at inntak av dyrelik må jo være årsaken til at hun noen ganger er i så sinnsykt dårlig form dagen derpå...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hva? Halve moroa med kjøtt er jo _nettopp_ at det er drepte dyr. Du tror vel ikke vi spiser det pga smaken?

Anonym sa...

"et kollektiv av militante veganere i Portsmouth" ...

Dette er jo som tatt rett ut av et eller annet Douglas Adams kunne ha skrevet! _Nå_ tar jeg kvelden! (Det blir vel en kebab på vei hjem.)

Hovedpoenget med kjøtt er de greiene som setter seg fast mellom tenna og kiler deg i tannkjøttet ..

Anonym sa...

Hmmm - siden det tross alt er Deli de Luca er det en viss sjanse for at du selv i fylla har kommet på at du ikke spiser kjøtt?

Kanskje du skulle få dine lokale Delier til å henge opp en plakat med bilde av deg hvor det står "gi denne kvinnen kun grønnsaker"?

Virrum sa...

Det er mange rare mennesker...

Anonym sa...

All god mat gir fra seg er smerteskrik, eller i det minste et forskremt klynk i det det klargjøres for bespisning:-)

VamPus sa...

Delirium - det kan ha noe årsak i en noe ustødig peking, men VamPus har en mistanke om at hun av og til får "meat cravings" i fylla. Vektern - du er bare slem.. forskremt klynk, du liksom ;-))

Anonym sa...

Så det er ikke bare babyer som kan kreve kjøtt (ref Friends) men også alkoholer...

Da håper jeg at jeg er klarsynt nok både til å peke riktig og unngå meat-cravings. Sist jeg fikk i meg kjøtt uforvarende hadde jeg dårlig mage et par dager etterpå.

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read » » »