Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, oktober 18, 2005

Naken dame til frokost

VamPus aner fred og ingen fare i det hun trasker hjem fra Carl Berner med radio på full guffe i øret. Svitsj - over til reklamen (og dette er fritt etter hukommelsen):

"Vil du ha en naken dame til frokost?
Send en melding til et-eller-annet
og vi sender bilde av en ny naken dame
hver morgen. Send melding NÅ!"

What?! Åpenbart så finnes det en "seriøs" sms-tjeneste som du kan abonnere på og få bildet av en ny naken dame hver morgen. VamPus er ikke helt usympatisk stilt ovenfor den jevne morgenkåte ungkar med behov, men *kremt* hva får man egentlig ut av å få et bilde av en naken dame på en bitteliten skjerm på morgenkvisten? Hva med å henge opp en Kylie-kalender (hei, Vekter'n) eller noe annet koselig på soverommet? Kan noen av gutta (og VamPus er overbevist om at dere ikke er sånn) forklare hva slags menn som abonnerer på noe slikt?

Vent litt.. er denne tjenesten tilgjengelig med Orlando Bloom? Øøh. Glem forrige spørsmål...

5 kommentarer:

Snus sa...

Tanken på en ny dame hver morgen er jo besnærende, men som utøvende b-menneske må jeg innrømme at jeg antageligvis ikke ville visst hva jeg skulle bruke dem til fem av sju dager i uka.

Min konklusjon er derfor at det er a-menn(esker) og de som sover lenge som abonnerer på slike tjenester.

Anonym sa...

En ny dame hver morgen? Naken?!? Det høres jo vel og bra ut, men på mobilen? Nå er jeg så heldig at min forrige mobil jeg fikk (jeg har aldri kjøpt noen) har fargeskjerm, men uten kamera. Bildekvaliteten er jo ufattelig dårlig, så hvis det hadde vært et portrett av hodet, ville jeg kanskje sett det, men en hel naken kropp ville vært vanskelig å tyde. Da hadde jeg satt mer pris på en påkledd-Kylie-plakat i størrelse 3x1 meter så den hadde dekt det meste av veggen, så lenge bildet er pent å se på.

Eller var spørsmålet om man ville spise en naken dame til frokost? Uansett har jeg tenkt på hvor greit det ville vært å tjene raske penger om jeg selv lagde en slik "tjeneste" for guttunger med mobil. Pris er 10,- for hver mottatte bilde, men det første er gratis.

torerling sa...

Tullereklame på tulleradio. Hva slags kanaler er det du hører på?!

Living in Thailand sa...

Nice site maybe we can do something!Free SMS and Free Fax

Living in Thailand sa...

Hi Nice blog please take look at my website as well *My free sms website**