Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, oktober 24, 2005

Uskyldig VamPus

UAÆH!

PM har drept Hjorten!

Selv om Hjorten kalte VamPus en tøyte på Dagbladets weblogg under kommetarene til nomineringen av årets Gullblogg så har hun ingenting med dette å gjøre. Ingenting!

Skal vi se...flybilletten ut av landet..der ja..erm..altså,
ingenting med dette å gjøre.

10 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Kombinasjonen hjemmebrent-innavl- skytevåpen har igjen vist seg å være dødelig...

LilleNille sa...

Morsomt!

Hjorthen sa...

Du veit naturligvis at jeg bare kalte deg ei tøyte fordi jeg likte deg ganske godt helt til jeg oppdaget at du hadde flere lesere enn meg;-)

Jaggu på tide at noen fikk skutt han onkel Einar forresten, han har irritert meg i årevis med alt skrutet om geviret sitt. Kronhjort my ass! Det finnes bare en kronhjorth!

Anonym sa...

PM er mannen sin det. Det flotte bildet minner oss jo på den evige sannhet når det gjelder mat: Den beste maten har gitt fra seg et smerteskrik, eller i det minste et klynk, da den ble "klargjort".

VamPus sa...

Hjorten - VamPus er overrasket dersom det er tilfelle at hun har flere lesere? Jøss... Må være et forbigående fenomen - skal oppfordre folk om å migrere innom Hjortebloggen så ofte jeg kan :-))

Anonym sa...

Good design!
[url=http://kisrhizi.com/pozf/leyh.html]My homepage[/url] | [url=http://xbpdzaww.com/hrcc/xsrj.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Good design!
http://kisrhizi.com/pozf/leyh.html | http://scizycek.com/avgu/xgcz.html

Anonym sa...

That's a great story. Waiting for more. »

Anonym sa...

Best regards from NY! »