Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, oktober 20, 2005

Henstilling til regjeringen

VamPus henstiller herved til regjeringen at de bruker sin egen politikk på seg selv, og håper at samtlige ministre med rådgivere innfører 6-timers dager og derved går foran med et godt eksempel.

Takk.

5 kommentarer:

Herodotus sa...

Så kan de bruke fritiden til samfunnsnyttig arbeid, parasittene.

Anonym sa...

Et glimrende forslag. Og siden de har så mange småbarn, burde de kanskje ta ekstra mye ferie også, for å være sammen med barna sine. Da blir det ena mindre tid til å drive ugangn (dvs. politikk).

Anonym sa...

Du tenker på punktet om å "bidra til 6-timersdag / arbeidstidsreformer i samarbeid med partene i arbeidslivet", som det står skrevet i plattformdokumentet fra Soria Moria?

Kan vi ikke da risikere at de blir enige om å arbeide _mer_ enn de gjør i dag, og således gjør _mer_ ugagn?

Anonym sa...

Er helt uenig!
Vil gjerne at den nye regjeringen arbeider alle syv dager i uka og vel så det! De har mye å ordne opp i; spørs om 4 år er nok :-)

Unknown sa...

Ikke dumt :-)

Jo mindre Kristin Halvorsen jobber, jo mindre kan hun ødelegge.