Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, oktober 07, 2005

Dyslektisk anagram

VamPus fikk følgende sms fra Vekter'n forleden:

"Hjemme i kveld? Skal ta en joggetur, og tenkte å levere noen av bøkene jeg har lånt av deg."

Nå har VamPus brukt to dager på å dechiffrere denne koden og har kommet frem til at det egentlig var et dyslektisk anagram for "Skal vi ta en øl på Løkka?"

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mistroiske kjerring! Jeg løp langt, bare så du vet det. Ikke at det er moro, men som det heter i en av sangene til det legendariske tyske synthbandet D.A.F: Willst du schön sein muss du leiden:-)

Anonym sa...

Men seriøst, og for å snakke om noe helt annet: Finnes det ingen bilder av deg noe sted? Jeg må si at å lese en blogg hvor en vet hvordan forfatteren ser ut er nesten dobbelt så moro. Really. Hoho

VamPus sa...

VamPus har som sagt forsøkt å legge ut et bilde av seg selv i malen i lengre tid, men for det først - så avslører vel egentlig det bildet ingenting, og for det andre - med den tekniske kompetansen VamPus utviser så kan det nok ta litt til.

VamPus lurer fortsatt på hva man bruker en støvsuger til...

Anonym sa...

Enjoyed a lot! »

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read film editing schools