Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, januar 02, 2008

Gjettekonkurranse

Dersom Kristin Halvorsen har til hensikt å innfri dette valgløftet, så er det vel rimelig å anta at vi har en ny finansminister etter Statsrådets møte på Slottet kl. 12 i morgen:
Finansminister Kristin Halvorsen er fortsatt fast bestemt på å slutte i politikken dersom ikke barnehagekøene er borte om to år.
Forslag på navn på kandidater til å fylle både finansministerposten og leder i SV tas i mot med takk....

4 kommentarer:

Vox populi sa...

Jeg tror valget må bli Erik Solheim. Det er tydeligvis ikke nok å gjøre i Miljødept. og i tillegg har Jens fingrene borti det meste i de kretser. Det viktigste argumentet er at i Finansdept. så styrer Sir Humphrey i Tore Eriksens skikkelse (ikke helt ulik) med hård hånd, så det blir bare lommepenger igjen til ministeren.Heldigvis

VamPus sa...

Puh. Men vi noterer nok et brutt valgløfte.

Eva sa...

Om 2 år har de nok bare innsnevret definisjonen på venteliste ytterligere slik at det i deres teoretiske verden ikke lenger er noen venteliste..

John-Arne Nyland sa...

Hun har nok "glemt" dette eller så klarer hun å definere bort problemstillingen. Hun blir sittende til hun blir bært ut av kontoret sitt i 2009