Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, januar 04, 2008

Du vet du er i Høyre når..

I serien "Du vet du er i Høyre når..." bringer vi i dag feiringen av Hellige Tre Kongers Dag. Ifølge sikre kilder feirer man da at "heterohelvete" er over (for oss andre kjent som "jul med familie").

Hvorfor Hellige Tre Kongers-fest? Vel, tre konger som vandrer gjennom ørkenen i flagrende gevanter for å gi gull, myrra og røkelse til en liten gutt... ?

Oppdatert: Hm. Når jeg skulle tagge posten med "Høyre" så foreslo Blogger automatisk taggene "fest" og "fyll" også...

5 kommentarer:

Kongen på Haugen sa...

Jada jada, og vi er 22 som skal supe rosa bobler, høre enkel musikk, skravle og fortelle hvem som har gjort hva med hvem siden forrige Hellige 3 Kongers-dag...

Forøvrig ser jeg det blir "dans" på årsmøtemiddagen i Høyre i år også. Sikkert ikke like festlig det som denne helgens begivenhet...

Mathias sa...

Om man er troende elle ikke, så er det det man feirer at de tre persiske konger kom for å gi Jesusbarnet gaver, som skjedde den 6. januar, som sammenfaller med julaften for 40 millioner spanjoler. Denne dagen feires mer i Spania enn i Norge.

IvarE sa...

Forutseende, vettu.

Vi ser frem til en skikkelig fest etter valget i 2009 ;-)

Blåblogg sa...

Blogger har skjønt det....

Puselur sa...

Led by a star?
Led by a bottle, I say.