Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, januar 18, 2008

Konebiler og navn

Ikke at Norge egentlig er et stort nok marked til at store merkevarer nødvendigvis gjør sin sedvanlige navnesjekk før lansering - spektakulært understreket av da Honda skulle lanserer bilen Fitta for det norske markedet. Den er nå kjent som Honda Jazz (bare tenk på det, folkens - Kjører du en Honda Jazz sitter du egentlig inni Fitta).

Her ser vi dama til Frankrikes Sarkozy reklamere for den nye Musa fra Lancia (Fiat).

Hva blir det neste? Volvo Vagina?

5 kommentarer:

IvarE sa...

Renault Hora?
Peugeot Kjerring?
VW Pikk?
Aston Martin EnSurEn?

Hal sa...

Konebiler? Skjønte ikke helt det med konebil, det høres mer ut som en bil for øss kara det der med Honda Fitta. Citroen Glans eller Mitsubishi HardOn er vel mer kone-biler.

vektern sa...

Ikke ofte jeg sier noe pent om franske politikere, men nå... Oh my god! Sarkozy - RESPECT!

Anonym sa...

Noen som husker toalettsåpen Pool med lime, fra 1970 tallet?
Det ble ingen markedsføringssuksess i Norge.

Børge Skråmestø sa...

Det er godt du advarer en nå skrekkslagen homse! Siden jeg befinner meg i Portugal, kunne jeg jo helt uforvarende ha havnet inni både Fitta og Musa.