Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, januar 10, 2008

Lyse Blå om kvinner i politikk

I debattartikkelen "Medienes røde kvinner" skriver lederen av Oslo Unge Høyre - for fremtiden Lyse Blå - om norske mediers forkjærlighet for kvinnelige politikere og aktivister på venstresida. Han peker på karakteristikkene mediene gir til kvinner på høyresida (kald som is, jerndamen, lagd av stål), mens damene på venstresida får euroriske journalister til å dra frem superlativene.

Heldigvis taper som regel norske mediers yndlingskandidater.

1 kommentar:

Viking3-3 sa...

Det var derfor Valla fikk de kallenavnene hun fikk i media... De trodde hun var høyre-kvinne :p Alle lurte på hvorfor sjef LO var fra den blå siden av politikken...

Ironisk nok så er jo Valla "ingen pusekatt" mens VamPus ihvertfall er halvveis pusekatt... Jeg tror dette bare er høyre-propaganda!

*knis*