Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, januar 16, 2008

Hrmf...

Hva skal man si når kollegaene dine møter din avskjedsreplikk "nå stikker jeg og trener" med rå latter og et "trener du?!?"..

Hrmf.

Jeg var faktisk innom før sommeren bare for å sjekke at de fortsatt var der og at jeg ikke betalte månedlig inn til et dummy-firma. Og ja, de måtte bytte medlemskort da mitt forrige var stemplet i 2006.

Men det betyr jo ikke at man ikke trener. Man trenger jo ikke treningsstudio for å ta seg en frisk løpetur før man går på jobben om morgenen?

9 kommentarer:

todolan sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
todolan sa...

joggeturer om morgenen *right*, det tror jeg når jeg ser det. bildebevis takk, lol

John T. sa...

Og her har du min trener:
Ronny hos Mykjemeir.

VamPus sa...

todolan: Jeg sa ikke at jeg jogget om morgenen. Jeg sa bare at man ikke trengte et treningsstudio for å gjøre det.
John T: Funker kanskje for deg, men jeg har mer enn nok med å holde meg på løpebåndet om jeg ikke skal omgi meg med den slags distraksjoner..

geirronimo sa...

intelektuell trening gir så myyyye mer..

Kropslig er det for sent for meg :-)

Cracked actor sa...

Jeg er av den oppfatning at mennesker som driver å jogger i grålysningen i grunn fortjener å gå gjennom isen og så oppdage at de ikke tok med ispigger. Tølpere!

Cassanders sa...

@ Vampus,
Jeg vil foreslå romaskinen. Løpebånd er no' herk, se her:

http://www.youtube.com/watch?v=1tXtBpfR69E

Cassanders
In Cod we trust

Vox populi sa...

Jeg fikk en skikkelig nedtur da jeg etter en kort tids opphold frekventere treningsstudioet og nøkkelkortet mitt ikke virket. Årsak: De hadde endret koder for 4 måneder siden.

Da ga jeg opp og gikk fra bodybuilding til buddahbuilding. Mye enklere og mye morsommere. No gain - no pain.

Puselur sa...

Løpebånd er tydeligvis ikke for nybegynnere! Sto på skimaskinen på Elixia i går og hørte plutselig et dunk bak meg, og der lå det en mann og kavet på magen på løpebåndet.

Hører du er på vannvogna, VamPus? Skuffet, skikkelig skuffet nå.