Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, januar 21, 2008

Årets seminar

Hva har Herman Willis, Gerhard Helskog og Hans Olav Lahlum til felles? De deltar selvsagt på Monticellos årlige Reagan-seminar, der også du kan være med på en dag med interessante foredrag og inspirerte foredragsholdere.

I tillegg til blant annet Helskogs foredrag om norske mediers dekning av den pågående valgkampen i USA, et foredrag om Reagans utenrikspolitikk fra USAs viseambassadør til Norge og Herman Willis om den amerikanske innvandringspolitikken, så vil Dag Inge Fjeld gi et lite innsyn i sitt omfattende videobibliotek med Reagan-relatert materiale. Der kunne det for øvrig stått "forstyrrende" før "omfattende", bare sånn at det er sagt.

"Vi klapper i hendene, vi synger og vi ler, så glad er vi, så glad er vi" - jippi! Gleder meg som en unge!

Les mer her.

Og alle dustekommentarer vil bli slettet. Oh yes. Min blogg. Min verden. Mitt enevelde.

9 kommentarer:

R.R. sa...

"I want you to know that also I will not make age an issue of this campaign. I am not going to exploit, for political purposes, my opponent's youth and inexperience."

R.R. i debatt mot Walter Mondale.

VamPus sa...

Man må jo bare elske mannen...

Hjorthen sa...

Og til vorspielet tør jeg anbefale en god gammeldags horrorfilm?

Ronnie Horror Show

...og ja forresten, linken min er fortsatt snodig;-)

kjell sa...

Grunnen til at venstresiden hatet og fortsatt hater Ronnie er ikke at han tok feil i så mye.
De hater ham fordi han hadde rett.

Kyle sa...

"I have only one thing to say to the tax increasers: Go ahead, make my day."
Ronald Reagan

Hal sa...

Økonomisk fiasko?
Var RR sin økonomiske politikk Voodoo economics som en viss hr Bush sr sa? Samme "read my lips" Bush måtte øke skattene for å ta igjen noe av det formidable underskuddet han arvet av RR, noe som igjen førte til at han ble en av de få sittende som ikke ble gjenvalgt (sammen med Jimmy C - hvilken ærefull klubb). Sorry, jeg skjønner fremdeles ikke hva RR gjorde som var så fantastisk, den elendige økonomisk politikken, eller den ville pengebruken på "Star Wars -skjoldet"?

VamPus sa...

Hjorten: Vittig. Men jeg skjønner ikke dette med lenken din, for den er riktig lagt inn. Sjekker igjen...

hal: Skal vi se. Voodoo-økonomi har i hvert fall virket i Norge. Men i motsetning til sosialisme, som skattelegger folk over natten og dermed umiddelbart får mer inntekter på kort sikt, virker "voodoo-økonomien" på lang sikt. Grepene Reagan gjorde på åttitallet la grunnlaget for den økonomiske veksten som begynte å komme på slutten av hans periode, men slo for fullt til litt senere.

VamPus sa...

For øvrig godt poeng, Kjell!

Hal sa...

Fra suksess til fiasko -litt senere?
De økonomiske effektene kom med andre ord først under Clinton? Stakkars gamle Bush, han ble kastet på feil grunnlag da. Så du mener at "read my lips" Bush sine skatteøkninger var unødvendige og bare tull? Merkelig at han fant på dette. Du har ikke overbevist meg. Kanskje du kan forklare hvorfor det går til helvete med økonomien nå under baby Bush? Er det også slik at hans politikk gir gode forhold for den som overtar? Underskuddene fra Reagan og nå Bush er fiktiv sosialistpropaganda?