Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, april 05, 2006

Coca Cola med is, takk!


Altså, vi liiiker Tørst på Grünerløkka, altså - og regner med at dette var en spøk: Ukens alkoholfrie drink; "Coca Cola på rocks".
Nå skal det innrømmes at VamPus er tørst når hun stikker innom Tørst, men hun går ikke dit for å drikke alkoholfrie drinker. Og akkurat denne "drinken" hørtes vel strengt tatt ut som noen man drikker dagen derpå. Men fint skal det være... Er det mulig å få den uten is tro?

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det er vel bedre enn Cola med vanilje går jeg ut ifra (*kvalm*).

VamPus sa...

Eller Pepsi Cappuccino *grøss*

Softtag sa...

Hei Vampus

øøhhijj.. pepsi cappuccino er kjempe syntetisk og litt godt.

takk for sist, det ble vel litt diskusjonsrør i halvfylla, skulle gjerne ha oppklart litt rundt reklame, og Medici famillien. Det viser seg at
Softtag tok litt feil angående Mediciene. De var de første moderne kapitalister, og er et forbilde for mange stor-kapitalister i dag, men de var ikke så kjipe som Softtag først antok. Men. Alessandro de' Medici ble myrdet av Lorenzino de' Medici, så noen hemske intriger må ha foregått.


Den som ikke innser sine feil, kommer ingen vei.

Softtag

VamPus sa...

Hey, Softtag; diskusjoner i fylla er også en VamPusk spesialitet.. som ikke alltid er like lurt ;-D

Anonym sa...

Very nice! I found a place where you can
make some nice extra cash secret shopping. Just go to the site below
and put in your zip to see what's available in your area.
I made over $900 last month having fun!
make extra money

Anonym sa...

Pepsi Cappuccino *spypose*!!!!!!!!!!!!!!