Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, april 20, 2006

Åh, nei..

.. mistet mobilen... igjen... *urk*

15 kommentarer:

Anonym sa...

Been there, done that. Vurderer snart å installere en lenkekobling mellom mobilen og lomme e.l., etter å ha mistet 4-5 mobiler siste to årene..

I feel your pain!

HPL sa...

For å sitere reklamen: "HÆ?!?"

Anonym sa...

Hva er det heter det som barna har rundt halsen sin og har en nøkkel festet på? Det burde visst VamPus bruke for ikke å miste sin kjære mobil. I tillegg kunne den faktisk vært knall selvlysende rosa, en lapp på hvor det står eierens navn og adresse på, pluss at den piper og lager høy lyd når den er noen altfor meter langt unna eierinnen sin. Pip piip piiiip.

Mvh tse tse fluen som heldigvis bare glemmer småting som cola, postkort, tyggegummi og spillerkort fra norsk tipping. Har faktisk kommet på det og gått tilbake til stedet hvor jeg glemte det og betjeningen har vært oppmerksom på at jeg nettopp har glemt det. Blir både lettet pluss at det er koselig å takke for hjelpen og sånt. Alzheimer light?

Anonym sa...

En båtmekaniker som hjalp meg på en marina i Skottland for noen år siden mistet en mobiltelefon i vannet da han bøyde seg ned ved siden av båten min. Da sa han "det var den fjerde hittil denne sesongen"! Så det er helt klart andre som er "bedre" til å miste telefoner enn du er! (Vedkommende hadde forresten en forsikring som ga ham ny telefon hver gang han mistet en. Noe å vurdere for deg?)

Anonym sa...

Seilern, oss mobilødslere bryr oss kanskje generelt ikke altfor mye om selve mobilen, men om alt vi har lagret på den og som går tapt... ;-)

Anonym sa...

Nød lærer velkledd kvinne å ta backup... Eller?

Kachine sa...

hvor mye får du for disse reklamedingsene rett over her? er de ikke litt irriterende?

Ghost of Goldwater sa...

Dersom du trenger noen til å hjelpe deg med å stifte mobilen fast i pannen din, så bare si fra.

(Alltid hjelpsom!)

Anonym sa...

Jeg har aldri mistet mobiltelefonen, men min forrige avgikk ved en stille død sist høst i München (Oktoberfest 2005). Den ble IKKE mistet i en øl, men fordi det regnet og vi måtte sitte untedørs, la jeg den i en lomme. Det tålte den tydeligvis ikke. Og jeg mangler fortsatt en del telefonnumre som lå på den, så jeg vet hvordan det er...

Rambukk sa...

Rambukks kjerringråd: Legg inn en melding om klekkelig dusør som skjermsparer.

Anonym sa...

Bruk lim , for fan...

Rambukk sa...

Neida, du trenger ikke lim, skjermspareren henger fast av seg selv den...

Anonym sa...

Siden jeg i embeds medfør har vært involvert i prosessen med forsikring av mobiltelefoner, vil jeg advare mot å tro at det er fritt frem for abonnere på nye telefoner via forsikring.....

Derimot anbefaler vi http://shop.netcom.no

Anonym sa...

Det burde være mulig å abonnere på mobiltelefoner, må samme måte som det er mulig å abonnere på aviser og økologiske grønnsaker. I tillegg hadde det også vært praktisk med et omslag rundt mobilen som var neongult, for da blir det lettere å finne den igjen etterpå.

Anonym sa...

Det _er_ det faktisk, sjekk http://www.newphone.no
I tillegg har de den delikate gulfargen du etterlyser..