Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, april 13, 2006

Hvordan spise en elefant

VamPus har nok tatt seg litt vann over hodet i forhold til hva hun må lese og skrive ferdig i løpet av påsken. Heldigvis har hun venner som Puser'n, som mer enn villig øser av sin uttømmelige kilde av livsvisdom og kunnskap;

P: Du vet hvordan man spiser en elefant?
V: Eh?
P: Hvordan man spiser en elefant?
V: Øøh... en bit av gangen?
P: Nettopp!
V: Riiight!

Men påsken ble litt triveligere med denne meldingen fra Blåblogg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig irriterendes ordhell.

Jeg vil si mer at får du en elefant foran deg så får du panikk, for så bruke 50% av tiden på å finne ut hvordan man kan snike seg unna oppgaven, eller få dyttet måltidet over på noen annen. Nå det ikke funker så jobber man som en helt, samtidig som man leter etter steder å gjemme bort det man ikke orker. Så når man skal vise at det er tomt så legger man servietten, duken eller noe over restene sånn at de ikke synes.

Wow i dag er jeg skikkelig metafor-kent. Nå skal jeg finne en vilkårlig annen person og slite ut med en meningsløs metafor kanskje om fjell og gå og greier….

Anonym sa...

Så kommer jo da neste spørsmål: Hvordan spiser man en kamel?

VamPus sa...

Thomas; det vet vel SV alt om?

Anonym sa...

Good design!
[url=http://qaaqalwt.com/fqxn/zamo.html]My homepage[/url] | [url=http://qqiujzcu.com/clfw/fjbb.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Nice site!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://qaaqalwt.com/fqxn/zamo.html | http://zurcvvkb.com/wxnc/nqfn.html