Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, april 22, 2006

Underholdning via kikkhullet

Når man våkner opp etter en fuktig aften av at hele oppgangen er full av hylende naboer, røykdykkere og politimenn så er det kanskje ikke så rart at VamPus blir noe bekymret. Men etter et raskt blikk over leiligheten skjønner VamPus at det ikke er hun som er årsaken til oppstyret. Brannalarmen går hos likhusåten i leiligheten ved siden av. På tross av at noen litt snillere naboer enn VamPus kom ned og tilbød seg å hjelpe han å skru av det ulende faenskapet, så valgte representanten for generasjonen som til enhver tid påberoper seg respekt for sin altomfattende livsvisdom å gjøre noe som vi litt yngre kanskje finner noe underlig; han stikker ut for å handle. Uten å skru av brannalarmen. Hvilket altså fører til at VamPus rolig kan mikse seg en cocktail og observere brannvesenet slå inn døren til likhusåten gjennom kikkehullet fra sin dør.

Og slik går no dagan...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du er rågod til å skrive, jente. Hvorfor ikke få deg fast spalte i MEMO? Kjøper bladet hver uke og er kjempeglad over å slippe å lese ferdigtygde PK meninger og er ellers mektig imponert over bladets kvalitet. Kunne godt tenke meg en humoristisk spalte med dine artige skriverier hvor du synser om div. eller forteller episoder fra livet ditt. Du er jo så fantastisk dyktig til å skrive morsomt om de mest trivielle ting. Herregud jente,det hadde vært noe for deg.

VamPus sa...

En virtuell klem til deg - takk for kompliment :-D

Ghost of Goldwater sa...

Fake kommentarer med ros til seg selv er SÅ 90-talls...

Anonym sa...

Rett ut så du skulle ha glemt dine dysfunksjonelle sider, cavet inn og blitt "berget" av noen hårete brannmenn - LoL...........

Esquil sa...

likhusåte.. humre humre
bra!

Herodotus sa...

Jeg var mye heldigere. Brannbiler kom og det var hui og hei, men det var fordi isen på takterrassen var i ferd med å trenge gjennom taket til nabodamen noen etasjer over. Det viste seg at hun banket på hos meg og var en KJEMPESTILIG svensk jente i pysj. For en søndagsmorgen.

Agile sa...

likhusåte... ?

Betyr det noen som er i terminal fase av kreft e.l.?

Forklare for lille moi :)