Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, juni 19, 2008

A change I do believe in!

Endelig kom det noe konkret ut fra kampanjemaskineriet til Obama:

To muslimske kvinner ble mandag nektet å sitte i et område bak talerstolen til presidentkandidat Barack Obama, fordi valgkampmedarbeidere ville forhindre at kvinnenes hodesjal havnet på tv og på stillbilder fra arrangementet.

Hvilke andre endringer kan vi tro på?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Obama er allerede lagt for Hat av grupper som står Hamas nært etter opptreden hos AIPAC.

Spørsmålet nå er , når åpner den første nyttige idioten for de miltante islamistene kjeften her i Norge og beskylder Barack Obama for å være islamofob.
Et godt tips er den tidligere terrorist Lars Gule.
Den svenske minister Nyamko Sabuni lider også av denne ondartede mentale/rasistiske sykdom.


http://www.minerva.as/?vis=artikkel&fid=3017&id=1004200710474029905&magasin=ja

Henrik Akselsen sa...

Du tror kanskje at det var Obama selv som gikk bort til muslimene og ba de pelle seg vekk?

Det var ubetalte, frivillige unge mennesker som gjorde en feilvurdering. Obamas kampanje la seg flate med en gang de ble gjort oppmerksomme på hendelsen.

Men amerikanske medier er flinke til å finne fjær, mens de ikke finner hønsehuset.

Anonym sa...

"Det var ubetalte, frivillige unge mennesker som gjorde en feilvurdering."

Så søtt.

"Who will rid me of this meddlesome priest" skrek Henrik den 2. Og fire "ubetalte, frivillige unge mennesker" dro straks til Canterbury og drepte Thomas av Becket. Da kongen og hans hoff ble oppmerksom på hva som var gjort "la [de] seg flate med en gang". Bokstavelig talt kledde seg i sekk og aske, gjorde kongen.
Strengt tatt var det vel heller ikke Nixon eller hans hoff som brøt seg inn i Watergatebygningen.

Nå er ikke bortvisningen av muslimske jenter i burka helt i samme klasse som drap og innbrudd.
Men modus operandi for den ansvarlige er det.
Obama hadde nok ingenting imot å unngå TV bilder av ham selv med burkakledde i bakgrunnen. Og når "ubetalte, frivillige unge mennesker gjorde en feilvurdering" kan han etter på vri sine hender og skylde på sine overivrige medarbeidere.

Yep, change we can believe in.

Windingstad sa...

Vel, når de politiske motstanderne forsøker å fremstille Obama som en kommunistisk muslim som egentlig styres av Hamas, så er det kanskje forståelig at noen uprofesjonelle valgkampmedarbeidere gjør en slik tabbe.

Øyvind Strømmen sa...

"Obama hadde nok ingenting imot å unngå TV bilder av ham selv med burkakledde i bakgrunnen."

Jeg antar at du kjenner til at burka ikke er et hodesjal?

Anonym sa...

"Jeg antar at du kjenner til at burka ikke er et hodesjal?"

Frankly my dear, I couldn't give a damn.

Jeg er nok sånn passe klar over at skal man sykle seg inn i debatter omkring undertrykkende muslimsk kvinnekleskode så skal man være klar over hvilke sjal/slør/kroppstelt som kalles hva og hvilke avarter av denne middelalderteologien som foreskriver hvilket plagg begrunnet i hvilken profets hellige utlegninger.

For å være ærlig, Strømmen, ja jeg vet det. I det skrivende øyeblikk gadd jeg ikke sjekke hvilket religiøst plagg de var iført. Og ærlig talt så driter jeg i det. Poenget står så tydelig at de fleste som ikke har hodet et sted der de er blinde på 4 av 5 sanser burde få det med seg: Senator Obama fant det upassende med muslimske assosiasjoner til sin person og i beste Henrik 2. tradisjon hjalp noen "ubetalte, frivillige unge mennesker" ham ut av knipa på en slik måte at han uansett etterpå kunne fremstå som liljehvit.

Øyvind Strømmen sa...

SV:

Nå er det slik at det faktisk er ganske vesentlige forskjeller på hodesjal og burka, også rent ideologisk. Derfor er det å skrive om "burkaer" når det dreier seg om et islamsk skaut rimelig malplassert, og det gjør at poenget ditt - som muligens er gyldig nok - drukner fullstendig.

For øvrig vil jeg anta at Obama har visse problemer med å fremstå som liljehvit uansett. Aner ikke hvorfor jeg tror dette, men det er en sterk magefølelse jeg har.