Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, juni 13, 2008

Glamour?


Til høsten kommer dokusåpa Glamourmodellene med Helene Rask (midten) og damene hennes på TVNorge. Men trengte kanalen egentlig flere glamourgirls?


8 kommentarer:

Anonym sa...

Svaret er vel nei, er det ikke?
:)

Anonym sa...

Den dama med svart langt hår hadde vært den perfekte glamourmodell..;)

Anonym sa...

Disse glamour modellene.... Sminke, riktig styling, sko med høye hæler, løse vipper, støpte negler og diverse kirurgiske inngrep for å bli så perfekt som mulig . Værre er det ikke. Ikke la dere lure. Med hjelp av Jan Thomas blir vi andre rene glamour modellene ...men så var det oss med de ekstra kilonene da? Vel, de trylles vekk med riktig antrekk og høye hæler som gir lange, smekre ben. Kanskje de fleste av oss har mer i hodet enn glamor modeller som er mest opptatt av klær, sminke, utseende, riktig veske osv. osv. Ærlig talt -jeg vil være meg selv

Anonym sa...

Hun i midten har jo glamourfaktor så det holder

VamPus sa...

Eli er glam så det holder, alltid stilig. Men det er de andre damene også altså.

Anonym sa...

Har dessverre (?) aldri sett programmet, men synes generelt du får veldig lite PR sammenlignet med Eli Hagen f.eks. Du må nok stikke deg litt mer fram når kameralinsene er på!

VamPus sa...

PR'en er vel proporsjonal i forhold til markedsverdi. Må vel bli litt tøffere i kanten til høsten :-)

Anonym sa...

Bildegalleri

http://www..no/damer/article7175.ece?bildId=0#top