Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, juni 13, 2008

Mrs. Flo

VamPus: Hva het han norske fotballspilleren som bodde i Ascot igjen?
Jostein Flo: Tore Andre Flo?
VamPus: erm...

Siden det nærmeste åpne hullet i bakken var barnebassenget i Frognerparken, så ville det bare sett rart ut om VamPus forsøkte å drukne seg i det. Spesielt med et par hundre mer eller mindre celebre gjester stående rundt kanten.

TVNorge og Kanal Fem hadde høstlansering i går, med påfølgende fest i VIP-området til Norwegian Wood. En utmerket anledning til å blamere seg, med andre ord. Uten at jeg dermed kan huske å ha gjort det. Utover å spørre Jostein Flo om broren sin altså.

Poenget var at da VamPus hadde en kjæreste som bodde i Ascot, ringte en journalist og en fotograf på døren og spurte etter Mrs. Flo. De skulle lage en hjemme-hos reportasje, og hadde spurt seg frem til den norske damen blant naboene. De ble pekt i riktig retning, men hadde vi tenkt litt kjappere så hadde vi selvsagt invitert dem inn og kjørt fullt intervju - med Andrew som kjøkkengutt. Så VamPus var ganske nær ved å bli Mrs. Flo.

En historie som for øvrig ikke så ut til å more bror Jostein. Over hodet.

Sukk.

Er det rart man drikker?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Høstlansering i juni..? Men det er kanskje lov å trikse med årstidene når man er på tv ;)

VamPus sa...

Mja, det er vel som designerne som lanserer vårkolleksjonen på vinteren. Det er jo en forhåndsvisning om hva som kommer, så da er det vel naturlig å lansere det nå?

Anyho'- samma for meg. Gratis vin :-))

Anonym sa...

Dersom det er til nokon trøst, så kan eg opplyse om at eg tykte det var morosamt. Og eg er også broren til nokon, sjølv om det ikkje er Tore André.