Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, juni 21, 2008

Ikke høyresidens Thomas André

Den nye lederen av Unge Høyre går sjelden i dress, har ikke høyre utdannelse og føler at han skal til å hoppe etter Wirkola. Han mener at moderpartiet ikke må bli høyresidas Thomas Andrè - den som inviterer alle på fest, men ingen dukker opp.

Les VamPus' intervju med den nye ungdomslederen hos iNorden.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Tror VamPus har fått litt for mye Høyre på hjernen jeg ;) For det er vel "høyere utdannelse" som skal stå der og ikke "høyre utdannelse"?

Terje Pedersen
@senikk

Fredrik Mellem sa...

Vennligst ikke ta fra meg fordommene mine. Det skaper bare uorden og kaos. Husk hva den konservative filosofen Edmund Burke ga oss: "Søk etter sannheten som ligger i fordommene. De har ikke oppstått av seg selv!"

Anonym sa...

Likte veldig godt begges taler til landsmøtet - jeg tror Asheim vil gjøre en virkelig god jobb.

VamPus sa...

senikk: Aaargh! Skrivefeil! Eller er det egentlig det..?
Fredrik: Fordommer basert på erfaringer hjelper mennesket å sortere og prioritere hverdagen sin. Har man først kjøpt en middag fra Fjordland som smaker papp, så trenger man ikke kjøpe resten av sortementet så lenge det er alternativer man har god erfaring med. Problemet er når man aldri prøver noe nytt eller kun baserer seg på andres fordommer.
lars: skal sjekke YouTube i dag, men har stor tro på Asheimen, ja. Samtidig som jeg gleder meg til å se hva TRI får til i Civita/Minerva.

Anonym sa...

Han starter jo freskt da:

"- Trond Giske tror jobben hans er å klå på Mira Craig, og den eneste forskjellen på Kristin Halvorsen og en maskert raner, er at den maskerte raneren i det minste ikke prøver å lure deg til å tro at han raner deg for ditt eget beste."

Dette er andre toner enn de Isaksen serverte - sånt liker man. Tips: Sponheim trenger å bli dratt litt i nesehårene, og Jens bør for ordens skyld slepes litt rundt i grusen.

Jeg gleder meg til valgkampen!

Unknown sa...

vampus: Du må jo selv vite hva du har tenkt.

På iNorden skriver du: "I et intervju med Dagens Næringsliv sa Henrik at han ikke var en vanlig høyremann. Han har ikke høyere utdanning, men har jobbet og «lært seg hva som skjer utenfor Høyres hus»."

Det ville jo nesten vært rart om en med lang fartstid i Unge Høyre IKKE har har deltatt på noe som helst av det mangfoldet av Høyre skolering Unge Høyre har.

Terje Pedersen
@senikk