Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juni 17, 2008

Kinderegg

Risten Heatta, leder av Nettverk for samiske lesbiske og homofile som med ett medlem (Heatta) har fått 480 000 i statlig støtte, må være nominasjonskomiteen i Arbeiderpartiet sin våte drøm: kvinne, same og homo i ett.

Og samehomomillioner vant dagens ord.

8 kommentarer:

Unknown sa...

- Jeg blir forbannet når jeg får denne kritikken, ja det er bare ett medlem, men det er fordi jeg hele tiden kun har drevet dette av eget initiativ, sier hun til P4.

Et nettverk med ett medlem, det må jeg si, det skal jeg også klare *ler* Hvor lenge har hun egentlig holdt på?

"Nettverket har også en tidligere sak, der det ikke er levert regnskap på en pengestønad, noe Heatta nå lover å rydde opp i."

Hvor mye har nettverket eller skal jeg si hun fått i pengestøtte tidligere? Og hva gikk de pengene til? I hvert fall ikke til å få flere medlemmer.

Terje Pedersen

Anonym sa...

HVA? Vil departementet ha dokumentasjon på at det er en seriøs organisasjon før de kaster penger etter henne? Og så tviler de på hennes seriøsitet bare fordi hun har rotet vekk litt penger tidligere? Det kan da ikke være sant!

s sa...

...i motsetning til Høyres våte drøm - mann, østlending og homo ;)

Anonym sa...

Det er forskjell på folk...

Mann, østlending og hetro, hadde for noen år siden "problemer" med hvordan jeg skulle rapportere kr. 30.000,- på mitt eget personlige firma (mind you, ingen støtte, pengene var tjent og oppgitt, men av totalsummen var likningskontoret altså uenig om *posteringen* av denne "kjempesummen"). Det kostet meg alt i alt mere enn 30.000 å til slutt få rett (dvs. medhold).

På denne bakgrunn har jeg ikke annet å si enn "Fry the fucking lapp con artist"!!!

Evt. kan man jo ved neste valg stemme for en regjering som heller vil forenkle systemet.
Jada, løfter og store ord, jeg vet.
:-)

VamPus sa...

spenn: Vi har allerede St. Hanshaugen Høyre. En samedame hadde i grunn gjort seg fint hos oss også.

Anonym sa...

Hmmm...

Synes synd på 'a ja... Må være fryktelig ensomt å være eneste samiske homofile... Synes hun fortjener pengene av den grunn alene... Jeg mener - er ikke som om hun får masse reinsdyr i medgift og sånt når hun er eneste i så måte...
Nå kan hun ihvertfall kjøpe en egen flokk... Sånn sett er det jo ikke noe mer eller mindre enn subsidier til landbruk og primærnæring.

John T. sa...

1. Hun er SVer.
2. Det er vel sametingets pengebruk som er problemet? Gang på gang på gang roter de det til. Send riksrevisjonen på dem!

For øvrig kan samisk 'ettverk' for lesbiske og homofile besøkes på Grünerløkka nå som det igjen er levelige temperaturer til å sitte ute.

Tine sa...

Hahaha.. Jeg tenker som så at det er en god gruppe mennesker som protesterer rett og slett fordi de ikke kom på det selv først.