Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juni 11, 2008

Innføring av livmorhalskreftvaksine

Dette er faktisk en hilsen til Legen, som har engasjert seg for vaksine mot livmorhalskreft:

Gynkreftforeningen inviterer deg til å delta på en markering utenfor Stortinget torsdag 12. juni klokken 16.00.

Hvert år får 300 norske kvinner livmorhalskreft. 80 av dem dør. Livmorhalskreft skyldes HPV-viruset. Nå finnes det en vaksine som beskytter mot ca 75% av alle tilfellene av livmorhalskreft.

Markeringen er for å minne politikerne om at vaksinen ennå ikke er tatt inn i det nasjonale vaksinasjonsprogrammet. Unge jenter i Norge får ikke den beskyttelsen mot livmorhalskreft som medsøstre i andre europeiske land får.

Vi ønsker å samle 300 kvinner - som skal symbolisere de 300 som får livmorhalskreft hvert år. Vi kommer til å dele ut 80 roser som et symbol på de som tapte kampen i 2005 – det siste året vi har tall for. Det kommer til å bli holdt noen korte appeller – for å tydeliggjøre hva saken gjelder. Vi regner med at markeringen kommer til å ta maks 1 time.

300 norske kvinner får livmorhalskreft hvert år, og mellom 80 og 100 av dem taper kampen mot sykdommen. 3000 norske kvinner må gjennom omfattende behandling, såkalt konisering. Denne behandlingen gir en økt risiko for å føde barn for tidlig, og for å få kompliserte svangerskap. I tillegg er det for mange en psykisk belastning å bli behandlet for forstadier til livmorhalskreft.

HPV-vaksinen er et gjennombrudd når det gjelder å forebygge kreft! Sammen med regelmessig screening gir det oss en unik mulighet til å beskytte dagens unge jenter mot å få livmorhalskreft i framtiden. Derfor må politikerne prioritere denne saken! Vi trenger mennesker for å synliggjøre denne viktige saken. Møt opp og vis din støtte til denne viktige kvinnehelse-saken!

Har du lyst til å komme, eller trenger mer informasjon send en e-post til hpv.vaksine@gmail.com.

Vi trenger så mange kvinner som mulig for å vise politikerne hvor viktig vaksinen er!

Velkommen!

Vennlig hilsen
Gynkreftforeningen
Erna Hogrenning
Leder

2 kommentarer:

Anonym sa...

Her vil jeg anbefale en googling på "HPV" og se hva som har skjedd i andre land! Denne vaksinen er IKKE godt nok utprøvd blandt voksne eller barn, og i store deler av USA har barn blitt alvorlig syke og det har vært dødsfall i forbindelse med denne.

Jeg er svært skeptisk til at vi blir påtvunget (tilsist) å vaksinere våre barn for en "sykdom" som ikke engang man vet sikkert om vil opptre eller hvorfor den kommer.

http://www.medicalnewstoday.com/youropinions.php?opinionid=14205


Kanskje man kan finne alternative forklaringer til hvorfor HPV oppstår hyppigere? KAn det være sukkeforbruket vårt som bidrar? Candida-relaterte symptomer kan bygge grunnen for et slikt virus..?

Cellefysiologen og parasitologen, Dr.Hulda Clark har en intressant vinkling til fenomenet HPV.
- og det finnes MYE informasjon som viser at vi IKKE må begynne med denne vaksinen før den er rett nok utprøvd.

http://www.curezone.org/forums/f.asp?f=402

Jeg vil gjerne se denne gynekologen underbygge godt nok forskningen på denne vaksinen...

Mvh
C.

Anonym sa...

*Her er utdrag fra et forum om HPV-vaksinen.
**
Hi. Here is my 17 year old daughter’s story. She had her second Gardasil vaccination during the end of January 2008. During the month of February and March, she had abdominal problems. Beginning on March 30th, she had seizures. She had a CT of the head, MRI of the brain, EEG, 24 hour EEG and as I type this note, she are in the epilepsy center at Jefferson Hospital in Philadelphia and the doctor just came in to tell me that every test is coming back normal and that my daughter is having “stress” seizures. My daughter has no more stress than any other 17 year old girl does.

I related to the doctor my thoughts pertaining to Gardasil and I feel as though he has dismissed my idea.

I have found som many stories similiar to yours and my daughter’s but I believe because Gardasil is so new, nothing is coming out yet about it.

If anyone has any other information, please advise!! We are desperate here in Philadelphia.

Jodi
Jodispeaks@aol.com
http://www.curezone.org/forums/fm.asp?i=1173545#i