Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mai 15, 2006

15 seconds of fame

Hvem som var mest overrasket av BBC, IT-eksperten Guy Kewney og taxisjåføren Guy Kewney vites ikke - men sistnevnte fikk i hvertfall et par sekunders berømmelse på bekostning av de to andre. BBC hadde invitert IT-eksperten Guy Kewney til studio for å kommentere dommen i saken Beatles' Apple Corps vs. Apple Computer. Taxisjåføren sto utenfor studio da en BBC-medarbeider spurte om han var Kewney, hvilket han bekreftet. Til hans store overraskelse ble han deretter satt live i studio.

""Were you surprised by this verdict?" he was asked. "I'm very surprised at the verdict," he gamely replied. "Because I was not expecting that when I came."

Utvilsomt. Tips fra Kynikeren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Taxisjåføren heter Guy Goma:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/4774429.stm

Men hvorfor han bekrefter at han heter Guy Kewney, kan vi bare spekulere om. Jeg så videoen her om dagen, og mener å huske at han snakket engelsk med fransk aksent. Han skjønte vel rett og slett ikke hva produceren sa. Det er vel ikke uvanlig for taxisjåfører (m. flere) å jatte med når de ikke skjønner bæret av hva andre prater om. Han viste jo det til fulle under intervjuet.