Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mai 04, 2006

Unger og alkohol

VamPus er riktignok for å gi barn alkohol før idretten tar dem, men etter å ha opptrådt som støttekontakt (bokstavelig talt) for en av storbyens unge menn er hun villig til å revurdere standpunktet.

VamPus er på vei hjemover etter en sen kveld på kontoret, og nyter å gå gjennom Oslos gater og observere folk og fe. Mye av det siste, forøvrig. I det hun ankommer Kebab Street (aka Torggata) observerer hun en velkjent skikkelse runde hjørnet i danselignende bevegelser med hjernen koblet til en iPod. De danselignende bevegelsene skyldes antakeligvis mest at vedkommende ikke var.. vel, skal vi si at han var et stykke unna edru? Noe som var påtakelig når han lette etter ørene til VamPus på bakhodet hennes for at hun skulle lytte til en ”groovy tune” (på voksent; rytmisk støy). VamPus så ingen annen utvei enn å ta han under armen og geleide han i retning av hans planlagte destinasjon, Fru Hagen. Holde han i armen viste seg å være en dårlig idé fordi VamPus nå blir assosiert med en krøllete versjon av en guttunge som roper ”Commie” til alle som går forbi. Noen bare rett og slett utvikler Tourettes Syndrom i fylla. Etter å ha fornærmet stort sett alle forbigående (Yo, VamPus – de bor på Løkka, klart de er kommunister) overlot VamPus – mot bedre vitende – guttungen til å forsegle sin egen skjebne med dørvakta på Fru Hagen.

Unger og alkohol *sukk*

PS! Vi har selvsagt fiiine bilder *ondt glis*

15 kommentarer:

Elisabeth sa...

Russen er verre!! De har okkupert skolen i hele uken. Full som alker hele bunten. *grøss*

Elvis Bling Laden sa...

Hehehe.. Jeg bor på Tveita. Der er ihvertfall alle kommunister. Skål!

k sa...

De små blå er altså veldig opptatt av at folk skal få kjøpe børst når de vil, samtidig som de beviser at det er ganske dårlig ide?

Mest fyll på vestkanten, vettu!

Anonym sa...

Å ja..det var i går det var coctailparty på den israelske ambassaden, med påfølgende rekebord hos Schibsted....grøss og gru..hans andre halvdel for kvelden var så full at han stod over damebesøk...flott at du tok ansvar vampus!

Anonym sa...

Jepp, nettopp! Unger og alkohol assa !

http://vampus.blogspot.com/2006/04/karrierefremmende-grep.html

...hehe...;-)

Anonym sa...

Det som bekymrer meg mest er at VamPus kun ser ut til å poste i beste arbeidstid. Dette er svært bekymringsverdig og bør påtales.

Anonym sa...

*Humre*

Det er i slike øyeblikk jeg kjenner jeg nesten ville betalt for å kjenne vedkommende.

Grym sa...

Grimbrand kommer fra et sted hvor man stort sett kan velge mellom fotball og alkohol... Grimbrand er ikke spesielt god i fotball, men er likevel blitt en oppofrende og seriøs familiefar. Grimbrand oppfordrer herved Vampus til å stå ved sitt opprinnelige standpunkt :)

VamPus sa...

Buzz - siden VamPus jobber for seg selv, så er arbeidstiden "fleksibel". Beste arbeidstid kan forsåvidt være med Mac'en på sofaen langt ut på kvelden :-)

k sa...

Sånn apropos det å gi ungdommen sprit før idretten tar dem:

http://www.dagbladet.no/sport/2006/05/05/465386.html

Kanskje Dagblabla da kan skrive om noe vesentlig?

På den annen side: Hvis folket ikke får sirkuset sitt, kanskje de begynner å mase om brød? Om arbeidsløshet? Om ølpriser? Kanskje FrP går helt til himmels på de stigende forventningers misnøye? Kommer revvolusjonen? Eller kanskje folk blir sittende apatisk foran en Tv-skjerm som er tom, fordi ingen klarer å finne på noe å lage innslag om?

Anonym sa...

Hmmm... Tobben Røe overlatt til egen skjebne med ... Fru Hagen - høres ut som en dårlig scene fra når en viss bortkommen grenlending i fylla roter seg inn på FrP's landsmøte... ;)

Hva var det du mente forresten; digga ikke vaktene der i gården UH? :p

Anonym sa...

Ja, hva vi guttunger ikke gjør for alkoholen vår...
Takk for vinen forresten ;)

The man with no name...

Odd sa...

Det er så hyggelig å få lest sånne ting før morgenmøtet...

Anonym sa...

Jeg har en gammel bok med heimkunnskap for barneskolen, der man blant annet har noen flotte bilder av en typisk dranker:

[Fyrer opp scanner]

http://percjorgensen.com/hobby/Privat/dranker.jpg

Interessant nok løsner han ikke på slipset. Det er tross alt 40-årene, må vite.

Slik ser derimto en røyker ut:

http://percjorgensen.com/hobby/Privat/royker.jpg

VamPus sa...

Odd: Ikke sant? Jeg tror han hadde "lesedag" dagen etter..

pcj: Kostelig! Men skremmende at slik skrekkpropaganda kom på 40-tallet.. øy, vent litt.. 40-tallet? Hitler var innbitt ikke-røyker og drakk ikke.