Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, mai 13, 2006

Hvis jeg var deg

Så ville jeg defintivt ikke spandert en øl på meg (men det burde du selvfølgelig gjøre). Hvis jeg var deg så ville jeg derimot absolutt tatt en fylll med deg. Tenk på alt det morsomme vi sammen kunne gjort (f.eks. dra på Høyres landsmøte -øøøøøh),Hvis jeg var deg så ville jeg kanskje tatt en fyll med meg.

Ingenting er så herlig som å bedøve rekecoktaiklen, også kalt hjernen, med herlig, bedøvende sedativer. Noen liker kaffe, noen liker pulver, mens jeg liker fludium. Fludium er en fantastisk virkelighetsflukt, fra det det ordinære, trivielle. Få ting er så kjedelig som å våkne opp om morgen å høre det jævla fuglekvitteret (la oss utvikle kraftigre DDT som også dreper rottene med vinger). Vi trenger dem faen meg ikke, hva godt har rotter med vinger noen gang medført?

Dette er en hyllest til den høyeste sannhet, hvis du ikke vet hva jeg snakker om, så kan du isteden nyte kvitteret fra rottene i morgen. I mens sover jeg noen timer ekstra.

8 kommentarer:

VamPus sa...

Ok. VamPus kom til skade for å låne bort macen sin til en delegat på landsmøtet. Kl er 2 om erm.. natten. Dette er ikke mitt innlegg....

Anonym sa...

Så klart...! Det tror jo jeg veldig på også ;O)

Apropo rottene med vinger: Man burde foreslå på Høyres landsmøte å arbeide for å forby rottesang, særlig i helgene...

Milton Marx sa...

Ja, ja... Dette høres akkurat ut som fylleblogging - og det er vel også det som det er.....

Anonym sa...

Til ditt forsvar VamPus, er dette innlegget skrevet i "jeg-form" og ikke i 3.person entall, slik som de andre innleggene på bloggen. I tillegg var innlegget utrolig dårlig skrevet, med en svært tam overskrift og helt uten innhold og mening. Skrivefeil og bruk av banneord ligner heller ikke på VamPus.

Når det er sagt, er også bortforklaringen med at noen andre lånte (les: rappet) datamaskinen, en heller syltynn unnskyldning. :-}

Esquil sa...

du er full, vampus :)

god natt god natt
kryp under ditt dekken
i morgen igjen
om Gud så vil
vekkes du opp
av fuglenes spill

Anonym sa...

noen liker pulver

Hvor mange kilo kokain går det egentlig med på et gjennomsnittlig Høyre-landsmøte?

her er noe dere sleske kokainsniffere i høyre kan kose dere med

Grym sa...

vurderte faktisk et øyeblikk å putte en liten seddel i en konvolutt merket "øl" og sende til Vampus, men siden det ikke er ditt innlegg... :)

Anonym sa...

Høres ut som om det er skrevet av Lille Blå...