Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mai 08, 2006

Ledning til besvær

Right. Møte. Svart dress. Skinnveske. Sharp. Rekker en rask tur på toalettet. Mobilen trygt plassert i lommen. Ørepropper rundt halsen. Nøkler. Lommebok. Klar.

Før møtet. Forsøke å ta mobilen ut av lommen for å skru av lyden. Merkelig. Ledning sitter fast. På vei inn i møterom. Må få ut mobil. Faen. Ledning kneppet inn i buksesmekken. Mange menn i dress. Må skru av mobil. Nappe ledning av mobil. Diskret. Dra ledning gjennom buksesmekken. Rar følelse. Ledning sitter fast. I trusa. Nappe hardt i ledning. Vil ikke slippe. Nappe hardt en gang til. Rare blikk. Menn i dress. VamPus. Fårete glis. Nappe hardt en gang til. Voila. Ledning fri.

Note to self: Ta ut mobiltelefon av lomma før man går på do.

9 kommentarer:

Rambukk sa...

Elegant!

Bra trusa ikke fulgte med...

Elisabeth sa...

Fantastisk bra skrevet!! Jeg ler enda! Ellers gikk dagen bra håper jeg?

Anonym sa...

dakkar. der har man grunnen til at mange kvinner føler seg mest komfortable hjemme bak kjøkkenbenken :-D

stå på VamPus

Rambukk sa...

Yosh: Rambukk antar (uten å kunne underbygge det med empiriske data) at det er flere kvinner som føler seg hjemme foran enn bak kjøkkkenbenken. (Du mente kanskje at det var komfortabelt å hjemme seg bak kjøkkenbenken...?)

Anonym sa...

Hehe - fornøyelig.. Regner med de mange menn i dress ble like satt ut av situasjonen som deg.. ;-)

Anonym sa...

Ah, tilbragte selv en hel studentfest i Edinburgh, elegant opplent mot en dørkarm, lett flørtende og kjekk mot alle kvinner som kom forbi, med verdens største skjorteflak stikkende ut av smikken. (Svart dress/hvit skjorte) Man tror et øyeblikk man er James Bond, bare for å oppdage at man er Benny Hill...

Anonym sa...

Minner meg om da kona lå på fødestua med tre andre "ferdigfødte" damer på samme rom.

En av dem syntes hun var litt fuktig "der nede" etter fødselen og tenkte å påhjelpe tørkeprosessen med det hun hadde for hånden: En hårtørrer.

Rett etterpå kommer en sykesøster inn. Hun stopper opp, ser ledningen fra veggen inn under dyna og hører en dyp summing. Etter to sekunder går hun bare ut igjen...

Petter Holstad sa...

Fantastisk skrevet ;D

Anonym sa...

Best regards from NY! » » »