Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 24, 2006

Munch stjålet - igjen

Edvard Munch ser ut til å være i ferd med å sikre seg statusen som verdens dårligst ivaretatte kunstner. Nå er et maleri stjålet fra et privat hjem i Sverige.

"Det är fortfarande okänt vad tavlan heter men motivet beskrivs som "en vit och en svart person mot en grön bakgrund" av polisen i Lund."

Høres ut som noe fra perioden 1890-1900 - hvor han malte store fargerike flater med klare konturer. Kanskje en versjon av "Øye til øye" (t.v) eller "Løsrivelse" (t.h)? Politiet i Sverige regner med at tyvene vil forsøke å få maleriet ut av landet så fort som mulig. Kanskje en idè å sjekke veggen på cella til Toska om noen dager?


2 kommentarer:

Anonym sa...

Great site. My great passion is personal development and hypnosis and was wondering if you would like to take a look at my site lucid dreaming?

Anonym sa...

Very nice site! here