Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 24, 2006

Ikke akkurat vaskebrett

Slutten av mai markerer begynnelsen på mange kvinners mareritt; bikinisesong. Etter 17. mai er det for sent å begynne å gjøre noe med..ehm.. julekiloene. Utepilssesongen har begynt, og å bytte bort noen timer med kald pils i varm sol mot en svett time på treningssenteret er ikke aktuelt. VamPus tenkte (vel, det hender jo..) derfor hun skulle ta en kræsjkur - Nutrilett sjokoladeshaker. Det er jo sjokolade OG drikkbart. Det gikk omtrent slik;

09.00: En Nutrilett shake
10.00: Caffe latte
12.00: En Nutrilett shake og caffe latte
16.00: Nutrilett shake
19.00: Vaffel og is (møte i Oslo Høyre)
20.15 - 23.45: Seks øl
00.00: Pizzabit på Deli de Luca
00.00 - 02.15: Tre øl
02.30: Nudler (hjemme)

Det blir nok vaskeball i år.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med denne: http://www.tvshop.com/index.phtml?set_country=NO&tduid=bc79e5d548452346a67bb9c15bf01315

Den lover "Morsom kaloriforbrennende kondisjonstrening pluss effektiv styrketrening!" Whø-whø-whø

VamPus sa...

Hmm. Hva er du inne på TV-Shop og titter etter da, vennen?

Anonym sa...

Presterte å motta et nyhetsbrev med tips om gode tilbud - vips befant jeg meg på tv-shop. Jævler. Men du kan jo videreformidle tilbudet til en viss partileder. Den kan jo inngå i hennes personlige "5-punktsplan" ;-)

Anonym sa...

Hø. Bikinisesongen er en patriarkalsk myte. Jeg mener hvor ofte går du med bikini om sommern? Knapt ofte nok til at den skal få en hel sesong oppkalt etter seg!

Herregud menneske, vi skal da sitte i skyggen med en cocktail,innhyllet i noen lette kleder,gjerne med en sånn Hollywood-turban og store solbriller.

Grym sa...

Grimbrand har forberedt seg på badesesongen i stedet og har anlagt badeball ;)

Anonym sa...

Jeg har faktisk hørt at det er in med vaskeball i år. Tar jeg feil? Kommer 13.
H

Marvin sa...

For kjendiser som VamPus gjelder unntaksregler når det kommer til slikt.
Kjendiser er tiltrekkende uansett ;).

Anonym sa...

Det er alltids noen som mener oppfordringer til å leve sunt er barnepikementalitet. (Kanskje en burde sløyfe advarsler mot å dyppe hårtørreren i badekaret også?)
Men altså: Overdødelighet pga fedme er da vitterlig flere tierpotenser større enn problemene knyttet til anoreksi/bulemi.
Sikkert utilsiktet, men "slankehysteriet" er direkte helsebringende, spør du meg.
Hvis Vampus vil gjøre noe effektivt for seg selv så kan hun bytte ølet med vin. Like mange alkoholenheter, like gøy, og så kan hun droppe nutrilett-gørra.

VamPus sa...

Drusilla; ja, sånn Hollywood-turban har jeg lenge vært fascinert av. Store solbriller, store røde lepper og en enda større cocktail!
Heikki; satser på vaskeball, ja - sjåast!
Marvin; det hjelper med dempet belysning...
Cassanders; hvitvinsesongen har begynt!

Anonym sa...

Dæsken, glad i godis du og ser jeg!! Kaffe, VGn og et skolebrød på morrakvisten. Om ettermiddagen enda en kopp kaffe (Denne gangen i et pappkrus kjøpt på nærmeste bensinstasjon.) og om sent på kvelden blir det en kopp til pluss en sjokolade å tygge på. F..n, hvorfor er jeg så avhengig?!

Mvh tse tse fluen som har nettopp lest på text-tv at 5 kopper kaffe er sunt for blodtrykket, forebygger hjertelidelser, leddgikt, (Hadde vondt i leddene før.) og andre lidelser.

Anonym sa...

Bare sånn til opplysning:

Øl inneholder veldig mye tomme kalorier. Vin er sånn sett bedre, om man kan innta den bar eller sammen med fettfattige proteinbomber som fjærkre eller reker.

Nudler siste 6 timer før man legger seg (minst) er ekstremt ustrategisk. Veldig mye raske karbohydrater, samt dehydrer kroppen. Hadde du spist en boks tunfisk i stedet derimot, ville du ha gjort kroppen en veldig stor tjeneste - inkudert lettere hangover, fordi tunfisk er ren protein (null fett og karbo) og det er protein kroppen først og fremst trenger maks av etter både større og mindre fyllekuler.

Har ellers funnet ut at en skikkelig proteindrikk til frokost, gjerne sammen med bananer, gjør susen for å få kroppen i gang igjen dagen derpå. Bare så lenge man ikke er for kvalm til å få det ned... (Regner ikke med at det er noe problem hos en så dreven dranker som VamPus ;)

Anonym sa...

Enkel matematikk:
Mer kalorier ut enn kalorier inn. Ta en joggetur. Hver dag. Hjelper garantert.

Anonym sa...

Eller en tur opp en lang, bratt fjellside, med en stor sekk med stein eller bøker på ryggen...