Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, mai 08, 2006

Hamas ville drepe Abbas

Noen ganger blir ord fattige;

A HAMAS plot to assassinate Mahmoud Abbas, the Palestinian president, has been thwarted after he was tipped off by Israeli intelligence.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Unnskyld meg, men er du fullstendig blottet for kritisk sans?

Det har ikke falt deg inn at dette garantert er en plantet sak fra folk med egne interesser? Mannen hadde vært stein død for lenge siden hvis dette var sant.

Nå skuffer du meg.

Anonym sa...

Tja ... vet ikke om jeg skal ta dette for god fisk (eller hvordan det ordtaket nå lyder).

Anonym sa...

Enig, det virker ikke helt HAMAS å ty til vold.

Nemo sa...

Selvfølgelig ville de det!

Hamas er en terroristorganisasjon. At de er valgt i regjering viser bare at demokrati er oppskrytt som problemløser.

Demokrati krever et minstemål av sikkerhet og stabilitet for å fungere, eller så kommer ekstremistene til makten. (Noe som for eksempel ikke lover godt for Irak)

Mitt forslag er å forske mer på og faktisk bruke etnologi og antropologi som et ledd i strategisk planlegging (Desverre krever det forkastelse av politisk bestemte lettvinte løsninger og krever litt hjerneaktivitet hos the "deciders")

Problemet Hamas bunner i at verden ikke har maktet å skape fred i området. Det har skapt en situasjon der ekstremistene er helter i befolkningen.

(Og dette var ingen støtteerklæring til organisasjonen!)

Anonym sa...

Og de der skal ha 125 millioner av oss...

Per

VamPus sa...

per christian: nettopp. Men det er jo The Times, da - de har jo rykte på seg for å være uetterettelige.

Anonym sa...

Og se på navnet til artikkelforfatteren... Jøde, vøtt. Kanke stole på 'rem. Konntrollerer media æn støff.

Anonym sa...

Der ja!

http://news.yahoo.com/s/nm/20060509/wl_nm/mideast_gaza_dc

Nei men seriøst, heeelt usannsynlig at Hamas skulle ville ta livet av Abu Mazen...

Knut Johannessen sa...

Det er riktig, ord blir fattige. For jeg håper virkelig ikke at noen gikk på dette propagandautspillet? Jeg synes nesten dette er for amatørmessig til å komme fra Mossad, så jeg tror nok kilden er en annen.

Anonym sa...

The Times bruker å være en pålitelig avis. Med tanke på den situasjonem som er i Palestina for tiden, virker disse attentat-planene litt underlige. Vi må ikke glemme at Israel nettopp har hatt nyvalg og at landet har fått en ny statsminister, Ismail Haniya. De neste 4 årene planlegger Israel å definerer grensene mellom Palestina og Israel, en gang for alle. Med eller uten samtykke fra Palestina. Et slikt utspill som dette må ses på som et klassik tilfelle av metoden for "splitt og hersk". Den som tjener mest på en konflikt mellom regjeringspartiet Hamas og Fatah-bevegelsen, er nettopp nabolandet Israel.

Enig med de første personene som kommenterte innlegget. Dette virker ikke helt pålitelig. Ryktebørsen i Midt-Østen er noen ganger større enn børsen på Wall Street.

Steinbukken sa...

Og for de som så Dagsrevyen i går, kunne man se at konflikt mellom Hamas og Fatah er nettopp det som foregår nå...

geirronimo sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
geirronimo sa...

Takk for tipset Vampus..

Nemo sa...

På den annen side...

Har det gått opp for noen at det palestinske kaoset nå er en ypperlig anledning for Israel til å definere sitt lebensraum i "fred"?

geirronimo sa...

Helge Samuelsen, kutt ut å bruk "nazi-uttrykk" når du vet hva jødene gjennomgikk under 2. verdenskrig... Det er totalt respektløst - og skal du poengtere at jødene idag bedriver samme "bedrifter" , så merk deg at de som opplevde nazistene ikke har noenting med de handlinger som blir utført idag!

Steinbukken sa...

Enig med Geirronimo. Å plassere seg på "nivå" med Langeland vil si å ikke plassere seg på noe nivå i det hele tatt!