Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mai 26, 2006

London

VamPus har vært på London. Ja. På. Ikke i. Endelig. Men hun er ærlig talt litt skuffet. Hvor var skrullene? Fjærboaene? De outrerte transene? Paljettkjoler og glamfaktor?

VamPus er litt skuffet. Hun hadde ventet noe mer a la da hun endte på gay night på Londons (ja, byen London denne gang) største utested. 2000 dansende homser i bar overkropp og 5 forskremte konservative gutter i dress. Og VamPus. Med et bredt glis.

Baren London var liksom.. så normal. Mange menn i dress. Nesten som et Høyre-møte. Come to think of it... Aha.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du og jeg må ta en prat en gang om hva som *virkelig* foregår i London.. (Byen altså). Den der kommerse Gay Nights hørtes ut som noe Valgerd Svarstad Haugland kunne anerkjent som festlig kulturtiltak.

Noen få kvartaler unna, i bortgjemte lokaler med "inconspicuous" fasade derimot... Eyes Wide Shut goes haywire!

Anonym sa...

Nå er det faktisk ei stund sida sist jeg var der, men det er vel enda lengre sida mesteparten av de skikkelig skrullete og fasjonable homsene svikta gamle London Pub ... De trekker på litt mindre brune og utslitte steder nå om dagen:)

Anonym sa...

VamPus har vel også vært innom gay night på Fabric i London, med et tusentalls gutter i bar overkropp, og fem pent antrukne, og fire forskremte konservative gutter.

....selv om det er en bisarr opplevelse å gå innom toalettet, når båsene til venstre og høyre begge er okkupert av mer enn en person.

Anonym sa...

De mest glitrende homsene går på Naken nå for tiden. Undertegnede var, i følge flere vitneutsagn i begge etasjene på London og på Elsker uten å kunne gjøre rede for seg på noe vis.

For øvrig ber jeg om at du advarer neste gang forskremte Høyre-gutter skal inn på Låndress, slik at vi kan holde oss edru nok til å ta dem vel i mot.

VamPus sa...

John - vel, jeg møtte flere høyrefolk på London enn det man gjør på årsmøtet i shippingforeningen i disse dager, så det ser ut til at velkomstkomiteen gjør jobben sin..

Anonym sa...

Kan ikke du ta med Lille Blå en gang, da? Våff! Er litt lei Georgsen, for å være helt ærlig.

Anonym sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. video editing schools