Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 24, 2006

Ideologisk showdown

Folkens! Tirsdag 13. juni er det duket for ideologisk showdown på Dattera til Hagen på Grønland i Oslo. Lederen for Rød Ungdom, Mimir Kristjansson, plukket opp VamPus' virtuelle hanske i kommentarfeltet sitt. For å følge opp hans forhåndsreklame;

I venstre hjørne;
Lille Rød - Mimir Kristjansson, i treningsjakke fra 70-tallet, palestinaskjerf og Maos lille røde - etter eget utsagn; venstresidas største jypling - samt RVs nestleder Liv Gulbrandsen, tidligere programleder i P3 og nå nestleder i RV (er det et parti? Er det en sekt?).
I Høyre hjørne; sjarmtrollet Lille Blå - Torbjørn Røe Isaksen og VamPus, "den onde blåbloggdronninga" - begge ulastelig antrukket i elegante powerdresser fra Gucci, solbriller fra Versace og detaljer fra Prada. Alternativt noe håndsydd av fattige barn i U-land. Eller begge deler. I år er jo "alt lov". Visstnok.

Lille Rød sier han ikke liker høyrefolk, Converse-sko, folk med teite hatter og folk som vil ha han til å snakke islandsk. Så vi får pusse opp gammalnorsken, dra frem halloween-hattene og ...vel, dere kan ta på dere Converse-sko.

Dattera til Hagen. Tirsdag 13. juni. Klokken 18.45. Be there!

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha... Dette må jeg jo nesten gå og høre på. Men her er valg av antrekk vanskelig. Joggesko fra Nike, dongeri fra Gap og en anti-Che-t-skjorte er forsåvidt velegnet. Men på den annen side vil jo en ulastelig dress med Goldwater-button på også gli fint inn;-)

Anonym sa...

Kommer du da, Heidi? I den sorte kjolen? Oooh..

Anonym sa...

Vær nå litt snill med dem Vampus, de kan ikke noe for hva de gjør. De er tross alt personer på ytterste venstre fløy de er snakk om.

Anonym sa...

Heftig, oss rednecks kunne finne på å stille opp i rødrutete skjorte med Chevrolet-logo på. Det faller utenom normert fordom, og plasserer oss trygt i ikke-verbal og ureflektert kategori, right (pun intended) ?

Yeeha.

Simon
TVGRWC, Oslo Chapter.

Anonym sa...

DATTERA TIL HAGEN

Ja ja, - pus; dét er jo Siv det. Kanskje du kan være niesa?

Anonym sa...

Skummelt å opptage at alle disse personene finnes i virkeligheten...

Anonym sa...

Her kan det bli mye å gjøre, skjønner jeg. Sosialister med logikk-resistente vrangforestillinger, sannsynlig tilløp til verbal og mulig fysisk aggresjon samt alkohol-intoks. Jeg får vel ta med meg vesken min. Nok en dag på jobb..

Mammons Verden sa...

Ikke glem når dere diskuterer med ytre venstre:
"Konsekvens er en borgerlig fordom".

Anonym sa...

Hei, husker du meg... eller hadde du helt glemt meg?

Anonym sa...

Godt kommentert, Tomas :D

Anonym sa...

Stakkars pus, ikke møt opp.
Du kommer til å få grisebank (c:

Anonym sa...

Apropos sosialister og internett. Var ikke regjeringa ute med følere for litt sia, hvordan de kunne få
"norsk" kontroll over nettet. Njettet som de sikkert ville ha kalt det, idet nye flotte departementet for Fremme av ytringsfrihet. Heldigvis påpekte Hannemyr eller Bing eller hvem nå det var at dette var en særdeles dårlig ide...

VamPus sa...

Sosialist; Legen lover å møte fullt utstyrt, så da er det jo en teoretisk mulighet for å overleve den væpna revolusjonen..

Odd sa...

Dette høres ut som en veritabel fest...

Alpeluen sa...

High Noon på Dattera ja. Nesten så man skulle ønske man bodde i Oslo (men bare nesten).

Noen som påtar seg livestream-ansvar?

Anonym sa...

Ja, håper noen kan få foreviget dette for alle oss som ikke får mulighet til å se sosialistene tulle seg ordentlig inn i palestinaskjerfet før de med halen mellom beina innser at de har tapt og forlater diskusjonen.

Blir det noen som filmer?

Kosialist sa...

Dette kunne det vært morsomt å være med på.

Klokken 19, den 13. juni?

Synd man ikke har muligheten til det :( Kanskje man kan sende en kamerat med kamera for å filme seansen :)

Det er bare så synd at det allerede har kommet inn en del trusler om juling m.m. fra sosialistenes side. Vi får satse på at noen tipser politiet slik at krekene kan taues inn.

Anonym sa...

Vi må jo nesten få ei eller anna form for referat? Eg kunne ha tenkt meg å få veta kva som skjedde. Er ikkje alle som har moglegheita til å reise til Oslo kun for det her.

Du må jo ha lukke til!