Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mai 23, 2006

Annonsert krigserklæring


Ghost of Goldwaters annonserte krigserklæring har ankommet. Etter å ha lyttet vantro til deler av de fire første "låtene" med åpen munn og frysninger på ryggen, måtte en svimmel VamPus ut og ta seg litt frisk luft. Det finnes ingen, gjentar ingen, tilgivelse for dette. "Panpipe plays Smokie" topper offisielt lista over verdens mest ondskapsfulle dåder - og tangerer med det duetten mellom Helmut Lotti og Cliff Richard. Og det sier noe.

Stefan Nicolai - mannen bak verket - bør kaste et ekstra blikk over skulderen, hvor enn han måtte befinne seg her i verden. La oss håpe det er Guantanamo.

Intuitivt skulle man tro at det ikke var mulig å gjøre mer skade med Smokies musikk enn det Smokie gjør selv. Det kan det. Etter å ha lest nøye gjennom det smakfulle CD-coveret er enhver tvil ryddet unna. Skadedyret Stefan Nicolai spille "alle" instrumenter selv; et hammondorgel. Panfløytefaenskapet er ikke en gang panfløyte. Men det skal Nicolai ha - hans versjon av "Living next door to Alice" gjorde at hårene på leggene til VamPus skrek i smerte og rømte.

Ghost - denne cd'en vil befinne seg i en CD-hylle nær deg. Snart.

Med mindre noen har noen bedre hevnforslag?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Du er blitt markert av piratos! Arr! (http://www.piratos.weblogg.no)

Anonym sa...

Vel, "Measure of a man" med den flotte Clay Aiken kan kan få hodet til de fleste til å eksplodere. Det samme gjelder vel alt fra Aaron Carter, men jeg holder en knapp på "Oh Aaron" fra 2001. Tittelen er liksom så fin også, ikke sant. Forøvrig en billig måte å torturere noen på, kan kjøpes på amazon.com for kun 1 ussel cent!

Anonym sa...

Never judge a book by its cover, sies det. Men den regelen er jeg overbevist om ikke gjelder for musikk. Hvis disse coverene ( http://www.adressa.no/tjenester/bildeserier/article18236.ece ) i det hele tatt er representative for innholdet har du nok noen sterke kandidater. Om ikke annen har du ammo nok til å teppebombe Ghost of Goldwater tilbake til bad-tastealderen... (det er dessuten minst to oppfølgere til bildeserien) Enjoy!

Anonym sa...

Denne god-karen kan vel også skremme livskiten ut av de fleste. Hvis du tenker at en skive ikke er nok straff, er det mange å velge mellom.... Redd nå! :)

Anonym sa...

Det var liksom et vendepunkt i historien når de begynte med sånn panfløyte coverplater. Før i tida lagde de plater hvor ymse kjekkaser covret hits med fine instrumenter, sånn som hammondorgel. panfløyte, og særlig juksepanfløyte, er bare rein pain.

Nemo sa...

Satser en på visuell tortur i tillegg til audio, slår ingenting denne:
Davids hit

Tyskerne likte visstnok spesialeffektene...

Kul dress, engler og alt.

'nough said. (...løper for å ta en neve aspirin)

VamPus sa...

Helge; øynene mine! Jeg er blind. BLIND!

Anonym sa...

Mye stygt her, men det er likevel ingenting som slår Nightwish. Verdens ondeste band!
http://www.dagbladet.no/kultur/2004/06/15/400516.html

Dette er musikk for folk som synes at fantasy-rollespill er barskt...

Ghost of Goldwater sa...

Muahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dette er en kamp du er dømt til å tape, kattefaen! Jeg hører nemlig på ting som sekkepiper, banjoer og bulgarsk folkemusikk frivillig!

Det eneste som kunne skremt meg var den nyeste skiva til Springsteen. Den ville det gjort veldig vondt å få i gave. Kjempevondt, faktisk. Så DEN bør du nok kjøpe til meg. Yup, yup.

Anonym sa...

HOw to kill a (the) Ghost:

http://www.slankenett.no/oppskrifter/category.php?c=Salat

Anonym sa...

Stefan Nicolai?

Høres jo til forveksling ut som en snes eller to av besteborgerlige UH'ere...

Sorry ;-)

Nissemann sa...

Kjekt når hårene på leggene reiser seg, da blir de lettere å få tak på med høvelen. I disse bikinisesongtider... Så denne CD'en bør sorteres under nyttemusikk, sammen med musikken du bruker til å skremme plagsomme nabounger med.