Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mai 19, 2006

En litt dyr kinobillett?

Som første norske kulturminister skal Trond Giske overvære filmfestivalen i Cannes. Til TV2 Nyhetene sier han at han er der for å bidra til blest rundt seg se.. ehm..blest rundt filmene. Ikke det at han har sett noen av bidragene. De skal jo vises der nede, så hvorfor ta seg bryderiet med å gjøre seg opp noen mening om dem på forhånd slik at man si noe om filmene om man blir spurt. Men vi ser frem til at vår mann i Cannes følger kotyme når det gjelder å skape blest om seg se..ehm.. blest om filmer på den røde løperen i den franske havnebyen - her ved siden av Phoebe Price.

14 kommentarer:

Morten sa...

Vil du se Trond Giske i undertøyet? Blæh!

Anonym sa...

Og Kristin Clemet og Jens Stoltenberg har vært på Bilderbergmøter. Er de samme ulla?

VamPus sa...

Dræggers; bleurgh.. NOOOOO!

Anonymous; Så - å møte verdens øverste politiske ledere, næringslivsledere og sjefer i FN, NATO etc er omtrent det samme som å sprade rundt på en rød løper i Cannes.. Tror vi har et litt forskjellig syn på verden..

Anonym sa...

Verden er dessverre ikke rosenrød med røde løpere, kanapeèr og FN resolusjoner. Den verden du og jeg lever i er ett hildringsbilde. Du kan nok ikke skjønne vilken verden jeg sikter til, men vi kan møtes på halvveien. Tror du på intuisjon? Gjør du det og dyrker den vil du se hvem som ferdes i lyset og skyggen. Mange illusjoner vil falle i grus.

Marvin sa...

TAKK, VamPus, for at du postet en Krf, nå som Kent ikke gjorde det i dag.
Alltid bra med gode tradisjoner.

Anonym sa...

Trond Giske har etter sigende booket dobbeltrom i Cannes. Sammen med, gjett hvem? Elin Tvedt!

Anonym sa...

Giske, bevar fyren i en flaske med sprit....:-O

Bent Erik sa...

Virkelig frekk kjole der av Phoebe Price. Hvorfor ser vi ikke slikt på filmfestivalen i Grimstad foreksempel???

VamPus sa...

Marvin; Hey - tenkte jeg ikke på. Nå blir sikkert Kent misunnelig.
Anonymous; interessant. Rykte eller kan det bekreftes?
Bent Erik; filmfestivaler i Norge hadde hatt godt av litt mer glamour. Men det er sikkert litt forskjell å komme i bikini i 25 grader i Cannes, og å fryse stumpen av seg i minus 25 grader i Norge :-)

Anonym sa...

"Anonymous; interessant. Rykte eller kan det bekreftes?"

Bekreftes? Må enten spørre de impliserte, eller ringe hotellet. La meg si det slik at jeg har det fra en høyt respektert mann i det norske filmmiljøet... en som også er i kulissene og dekker festivaler.

Alpeluen sa...

Elin Tvedt, altså? Jaja, applaus til rådgiveren-til-Trond. Egentlig litt forbauset over at han nøyde seg med én blondine denne gangen...

VamPus sa...

Kanskje det var en natt i Paris som førte dem sammen?

http://www.tvnorge.no/programmer/elin/nyheter/924861

Anonym sa...

Ser man litt nøyere på bilde av Herr Giske, bare litt vil man oppdage at han er en engel. Dermed kan man i god tro trekke den slutning at det kun er onde tunger som farer med sladder.

Anonym sa...

That's a great story. Waiting for more. » » »