Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, mai 26, 2006

Terrorstaten USA

USA, er som kjent, den verste terrorstaten i verden. Kim Jung Il (du vet, Nord Korea - der folk jevnlig tyr til kannibalisme for å overleve), Fidel Castro (du vet, den delen av Cuba der ingen utenforstående slipper inn i fengslene), Mugabe (du vet, han som sørget for en inflasjon på over 1000%, noe som sikkert gjør underverker for de fattige), Ahmadinejad (du vet, han som kaller holocaust en myte og gjerne vil ha "kjernekraft") og et utall andre er jo bare småfisk i forhold til terroristen Bush. Her utdrag fra nettmøte med den amerikanske ambassadøren i Norge

"Tror virkelig amerikanere på alle løgnene til Bush? Hvordan er det å være ambassadør for den verste terrorstaten i verden? Synes du det er rart at amerikanske interesser blir angrepet verden over? Tror du ikke de fleste i verden innerst inne vil være med på å angripe/skade amerikanske interesser?"

Innsendt av: Stig Ødegaard

Og noen var selvsagt provosert over at han etter 6 måneder i landet enda ikke snakket og skrev norsk. For norske ambassadører verden over snakker jo sikkert både thai, indonesisk, kinesisk, japansk, azerbadjansk - eller svensk, for den saks skyld.

Sukk. Det står ikke bedre til i England der den britiske politikeren George Galloway mener at det ville være en dyp moralsk handling å drepe statsminister Tony Blair.

Hadde det ikke vært så tragisk ville det vært morsomt.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vampus, det er helt sinnsykt. At disse folkene ikke har mer respekt for en ambassadør sier litt. Det er greit å være uenig, men når man snakker med en som har fått til så mye i livet så må man være litt mer ydmyk.

Anonym sa...

Verden fortjener ikke amerikanerenes vedvarende selvoppofrelse. Jeg håper de legger om utenrikspolitikken sin, spesielt overfor Europa. De burde slutte å garantere for vår sikkerhet, jævlig mange europeere trenger en seriøs reality-check.
Det er som om hele verden er speilvrengt...

Anonym sa...

Det hadde vært rettferdig, ja. Europeere flest fortjener ikke den sikkerheten amerikanere gir dem.

Men for en pris, for oss som bor her. Jeg tror og håper at reality-check kan oppnås billigere enn ved at amerika oppgir oss.

Steinbukken sa...

Media har veldig mye av skylden. De venstrevridde har fått satt dagsorden såpass lenge at det faktisk er mange som tror at Bush er den verste gutten i klassen. Hvor ofte hører vi i mainstream-media om overgrepene som foregår i Kina, Nord-Korea og Cuba? (For å nevne noen land.) Og sammenligningsvis, hvor ofte hører vi om terroraksjoner og attentat i Irak (som USA selvfølgelig får skylden for å ha forårsaket og skapt grobunn for), Israels handlinger som i stor grad er i selvforsvar (men som selvsagt ensidig fremstilles som overgrep og kobles med USAs støtte)? Og hvor ofte hører vi om de få stakkars massemorderne som av og til henrettes i USA - kontra hvor ofte vi hører om henrettelsene i f.eks. Iran og Kina, hvor folk henrettes for ting som ikke en gang er forbrytelser i den vestlige verden?

Videre hører vi nesten heller aldri om alle grusomhetene som begås i Afrika. Unntaket er Darfur - når en menneskeskapt katastrofe får enorme proporsjoner, så kan de ikke la være å gi det dekning. Men å henge bjellene på kattene, det er de dårlige til. For det ville jo innebært å innrømme at de aller fleste menneskeskapte tragedier i verden skyldes en av to - sosialisme eller religiøs fundamentalisme/intoleranse.

Så mainstream-media må bære hovedansvaret for at mange folks holdninger påvirkes i den retningen som de gjør.

Anonym sa...

Helt enig med Steinbukken. Venstrevridning er så drøy at man må spørre seg hvilke krefter som egentlig ligger bak selskaper som Schibsted. Når man vet om de nære bånd mellom Høyre og Schibsted så kan jo det også få en til å tenke litt. Skal ikke si noe mer. Annet enn at det blir nok FrP og ikke Høyre jeg stemmer ved neste valg.

Anonym sa...

De viktigste forskjellene på unge lovende George og de andre nevnte statslederne er at:

1) staten hans er alliert med vår egen og involverer dermed oss i sine teite, imperialistiske kriger

og

2) fyren disponerer tilfeldigvis historiens største millitærmakt, og nøler ikke nevneverdig med å bruke den.

Anonym sa...

Hvilke krefter som ligger bak? Ref. VamPus forrige post om barnehagedekning. Legg til lærerhøyskolen og du nærmer deg. Pr. i dag er disse institusjonene sosialistiske velgere betalt over statsbudsjettet. Listen fortsetter i det uendelige. Vet ikke om dere husker de helsides annonsene i avisene før forrige valg som bad om regjeringsskifte. Signert av ledere i stort sett alle offentlige bedrifter i landet. Og så videre, ad infinitum.............
Man stemmer da etter lommeboken, må vite.

Anonym sa...

Chris, du har nok et poeng der ja... lærerlobbyen har altfor mye makt. Når de i tillegg har sosialist-mediene på sin side, så kan vi prise oss lykkelig for at Norge bare er ca. 60% kommunistisk. Det kunne vært verre!

Jeg skjønner fortsatt ikke helt hvorfor Aftenposten og VG er så ekstremt venstrevridde, men jeg regner med at det har noe med de radikale tendesene på Volda (journalistene) og på NHH (ledelsen). At ikke Tinius stepper inn og setter ned foten er jo rart, man kunne nesten mistenke ham for å være klasseforræder. Men det er sant, han har så mye annet å stri med. Det er leit når tjenerskapet lager slikt bråk.

Milton Marx sa...

Bekymringsfullt.

Anonym sa...

Vel, Vampus, jeg føler du gjør argumentet ditt en bjørnetjeneste når du ufarliggjør en drittsekk (Bush) sine ugjerninger og folkerettsstridige handlinger gjennom å peke på alle de andre drittsekkene som finnes der ute.

George Bush har, for å si det ytterst forsiktig, flere menneskers blod på hendene enn Fidel Castro (for å ta ett eksempel). Uansett, hva har Castro, Mugabe Kim Jung Il eller duden-med-skjegget-i-Iran-som-jeg-aldri-husker-navnet-på med en diskusjon om hvorvidt George W. Bush er en dritt eller ei å gjøre?

En utfordring: Hold deg til temaet du selv tar opp og gi meg heller en forsvarstale for invasjonen i Irak. Det ville vært interessant å lese.

Anonym sa...

Problemet med Bush er vel hovedsakelig at han har tatt et land som lå relativt langt fremme når det gjaldt menneskerettigheter, og dratt det bakover.

Dette er på mange måter et større problem for menneskerettighetenes stilling på veredensbasis en at et land som Burma fortsetter som det alltid har gjort.

Det må gå an å klage på dette uten at man skal bli anklaget for å ikke bry seg om folket i Burma.

Anonym sa...

Her har du noe å tygge på, trigs76.

http://www.opinionjournal.com/editorial/feature.html?id=110008415

VamPus sa...

trigz76; nå har jeg forsåvidt skrevet mye om det tidligere, et innlegg kan du lese her.

Anonym sa...

Folk som tror at Høyre leder ann i en anti-amerikansk mediakonspirasjon hører nok hjemme i FrP, ja...

Anonym sa...

Fy faen dere er noen idioter

Anonym sa...

best regards, nice info Car security car alarms systems Hard drive always busy system slow telus conference calls directnet conferencing Westminster insurance conference calling connection guam bad credit refinance mortgage75 Clomid success rates serophene Conferencing services phoneconference.com http://www.buy-phentermine-on-line-0.info/Cheap-tenuate.html Handle sale of timeshare Tv headphone audio aid Digital answering machine instruction Pictures of penis surgery Autistic basketball player jason