Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, oktober 18, 2007

Apropos kjønnstroll

Her har vi en.. nei, to lysende representanter for den norske feministen. Marianne Aulie intet mindre krever at P3-Mina får jobben tilbake.

- Dette er kvinnekamp, hun er vår Jeanne d'Arc, sier Aulie til VG.

Jeanne d'Arc ble som kjent brent på bålet, men så fristende det enn kan være så er det jo så politisk ukorrekt i våre dager.

Nå som det er populært med statsrådbytter , så kunne jo sikkert Marianne Aulie spritet opp som kulturminister og P3-Mina kunne kanskje tatt over for Arne Strand som regjeringens pressetalsmann?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skjønner at jeg er litt alene om dette, men jeg lker nå både Marianne Auli og Mina, jeg. De representerer helt andre ytterpunkter enn alle andre damer jeg møter til vanlig. Og det er deilig med slike frie sjeler som trår ut av vår A4 verden og skaper litt liv og røre :-)

Anonym sa...

Foreslår du at Trond Giske skal svitsje med Aulie og heretter beskjeftige seg med å vise fram rompa si? Trudde dette var forbeholdt Høgre-ordførarar.

Håkon sa...

Hm, du mener at vi trenger en nakenkulturminister for å matche en pengespillminister?

VamPus sa...

jostein: Gah! The pictures in my head!!!