Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, oktober 16, 2007

Mestest sjarmerende i hele verden!

Mens kosmos åpenbart befinner seg i en ubalanse som bare den hemmelige superhelten Algorian - kjent under sin menneskelige ham som Al Gore - kan redde, så er VamPus svært harmonisk etter å ha bestilt flybillett til Lisboa i april. Har man ikke billett til et nytt og interessant sted, selv om det er lenge til, så er nemlig verden et temmelig stressende og ubalansert sted.

Og ja da - nå skal VamPus gjøre sine hoser grønne hos mannen med mest matnyttig jønk i Portugals hovedstad - så se opp for seks måneder med utilslørt smiger. På en annen side, så er jo ikke det vanskelig, siden Børge King er så kjekk og sjarmerende som han er.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Hyl! Iltelegrammer er nå sendt alle gårdene i vindistriktene rundt Lisboa, for å få fart i druetråkkingen (barnearbeid må til) slik at vi ikke (o skjebne) risikerer å gå tomme!

Og... Synd at du ikke er her den 25. april, for da feirer man revolusjonsdagen (frigjøringen fra høyrediktaturet i 1974). Kommunistene har kuppet feiringen og har en stooor marsj med røde faner ned Avenida da Liberdade.

Men drikker vi nok vin, sweetie, er det ikke sikkert at du klarer å stavre deg på flyet til Oslo før ut i august, en gang...

:-)

JK sa...

OK.OK.OK.
Fem poster siste uka nå. Kortversjonen:
Al Gore er en dust
Global oppvarming er humbug
Fredsprisen er blitt en tullepris
Og hvis du ikke visste det: Al Gore er en dust.
På tide å skrive om noe annet? Eller har du begynt med inndoktrinering?
Formann Mao kunne en hel del om det der, skumle saker visst...

Milton Marx sa...

http://www.youtube.com/watch?v=KxqhwZGefc4

South Park liker ikke Al Gore

VamPus sa...

jk: Hvis jeg må hylle Algorian og global oppvarming for å drikke vin i Lisboa med den uimotståelige Børge Skråmestø så gjør jeg det. Men siden han har lovet meg vin skapt av barnearbeid (type beskrivelsen "tassende små barneføtter" blir aldri det samme igjen..) så .. ja, så.. er det ikke så nøye..
Milton: South Park har vel alltid hatt en fornuftig, rasjonell, velbegrunnet slagside. Eller noe sånt.

Kosialist sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kosialist sa...

Skal si venstresiden har det travelt med å prohisere. Når ble det mulig å sammenligne noen som ytrer egne meninger på sin egen blogg med diktatoren Mao, JK?

"Venstresiden: Hvis mangel på sans for proporsjoner er viktigst!"

JK sa...

kosialist: Jeg har ikke sammenlignet noen med Mao. Jeg gjorde et forsøk på å skrive en morsom kommentar til Al Gore-kjøret her. Det var muligens et mislykket forsøk. Men det overrasker meg stadig hvor lite man kan bruke humor eller ironi før en eller annen tar det ille opp på egne eller andres vegne.

Ellers: Jeg tilhører ikke venstresiden. Hvor har du det fra din fascistjævel?

(det var ironi, hvis noen lurte)