Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, oktober 23, 2007

Til noen du ikke liker...

Ingenting er så lesverdig som et realt slakt. Her er The Guardians anmeldelse av bilkommentatoren Jeremy Clarksons nye bok:

Have you heard the one about the Sunday Times motoring columnist who turned a whole load of his dreary pieces into a book, and didn't bother to mention anywhere on the front or back cover that it was a load of recycled garbage? Well, you have now that you've forked out £20 and only noticed the disclaimer tucked several pages in. Never mind, you weren't going to read it anyway. It's a Christmas present for someone you don't really like.
Via droneland.

6 kommentarer:

Anonym sa...

For å lese litt Clarkson, helt gratis, kan man titte litt på nettsidene til "Times". Mannen er herlig politisk ukorrekt, og det er ikke det minste rart at "Guardian" avskyr ham, noe som i seg selv er en anbefaling.

Anonym sa...

Hmmm

Må kjøpe en ny bok ser jeg...

Olds69

VamPus sa...

Kjell - forsåvidt et godt poeng. Men da har du noe å føre opp på ønskelista til jul. Men et godt slakt er fortsatt godt :-)

Anonym sa...

Når en snakker om god britisk humor og satire kan ikke Ricky Gervais' barberte apekattkompis Karl Pilkington forbigås.

Anonym sa...

Fantastisk :P

Anonym sa...

Oi! Clarkson rules! Det er ikke uten grunn at det er en Facebook-gruppe som heter "Jeremy Clarkson for prime minister":-)