Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, oktober 03, 2007

Konspiratorisk landsmøte

Lille Blå har brutt høyresidas absolutte tabu - nemlig fortelle om at vi forsøker å holde alt hemmelig. Han er på de konservatives landsmøte i Blackpool og trodde åpenbart han kunne blogge fritt og oppdatert mens han var der. I stedet viser det seg at det er helt burmesiske tilstander:
Merkelig nok saa er det nesten umulig aa faa tilgang til Internett paa konferansen (..)
Nettopp, din klasseforræder! For at du ikke skal kunne fritt få spredd nyheter og informasjon fra the vast right-wing conspiracy om hva vi skal gjøre for å plage de fattige i fremtiden, hvordan vi skal sørge for at bare de rike (og meg, håper jeg) får skattelette og privilegier, starte kriger og spre sykdommer slik at store amerikanske selskaper kan tjene penger på det.

Og såntno.

Så neste gang du beveger deg mot et tastatur, så skal du ikke se bort fra at en kortklipt mann i mørk dress, med solbriller og propp i øret kommer mot deg for å... hva skal man si.. eliminere potensielle brudd på konservativ kotyme.

6 kommentarer:

johnmagnus sa...

godt de innroemmar det :D

Anonym sa...

"hva skal man si.. eliminere potensielle brudd på konservativ kotyme."

Jeg føler dette er gal terminologi. Den riktige terminologien må vel være: "hva skal man si... justere eventuelle forulempelser av liberalkonservativ etikette"?

For øvrig er det vel ikke noe sjokk at det er vanskelig å finne internett hos de konservative. Virkelig konservative i dette landet teller fremdeles på knappene om de skal anskaffe seg farvefjernsyn. Muligens har dette apparatet noen djevelske sider ved seg som enda ikke er fullstendig utredet.

Salt sa...

Har dere spilt Taxman Gordon? Festlig for oss som husker Packman, og et artig påfunn av The Conservative på hjemmesiden deres.
Har lagt ut link på bloggen.

VamPus sa...

Øyvind: En av grunnene er kanskje at det er flere tusen mennesker til stede og at partiet ikke gidder å kjøpe pc'er til alle deltakerne for at de skal surfe fritt under landsmøte..

Anonym sa...

Nææ? Hva hjelper det å ha partiboken i orden når Partiet ikke ordner opp?

Jeg føler meg overbevist om at stalinistene ville ha funnet en løsning på dette. De ville ha kjøpt inn PCer til alle sin partifunksjonærer. Og dersom det oppstod for mye kø, så kunne den jo bare "forsvinne".

Veldig praktisk. Stalinisme.

Anonym sa...

Joda, stalinistene kunne nok ha gjort dette, men da hadde de vært avhengige av at det fantes noen kapitalister som først hadde produsert og solgt PCene.

Veldig praktisk. Kapitalisme. Også for stalinister.