Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, oktober 01, 2007

Chuck Norris.. will NOT blend..

Som eier av en Nokia N73 har VamPus av flere grunner tenkt å gå til innkjøp av en blender. Til å være den dyreste mobiltelefonen noensinne i mitt eie, så er den så ulidelig treg at det føles som om hjernen min skal implodere hver gang jeg bruker den. Og nei - ekstra minnekort hjelper ikke.

Med andre ord. Mobiltelefonen kommer til å havne i en blender når jeg er ferdig med den. Og da kan man ikke ha hvilken som helst blender. TotalBlender har kanskje den mest nifty kampanjen på nett. Ever. I serien "Will it blend?" kjøres de utroligste ting i blendern. En sånn vil jeg ha. Inntil mobiltelefonen går til pers, så kan man jo bruke den til enda mer nifty drinker.

Men det er en ting TotalBlender ikke tar. Selvsagt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oppgrader firmware fra www.nokia.no, så blir det litt raskere... :)

Anonym sa...

Haha, Chuck er kongen, han beskytter oss mot de slemme! Et av de beste kjøpene mine er the absolute Chuck Norris Collection!

VamPus sa...

har oppgradert, kjøpt minnekort etc.. eller dvs mannen i butikken gjorde det. Hjalp ikke. Blendern neste..

VamPus sa...

emj: Du er en syk syk sjel...

Per Sistens sa...

Vel, vi har alle vårt... Det er affal ingen tvil om at min bare to år gamle #@¤$%%#¤ iPod Photo 60GB skal ha et ekstremt snarlig møte med en sånn blender! :-)

Michael Shanks sa...

Gå inn på logg under "Mine egne" --> valgtast -> instillinger--> logg varighet---> 1 dag!

Viss du etter du har gjort dette sletter all loggen du har vil du nok merke at den går raskere.

Et annet triks kan være og holde inne menyknappen og se hvilke program du har åpent og så stenge de du ikke trenger med å bruke "C" knappen.

Lykke til, fra en som jobber med mobiler.

Anonym sa...

Skaff deg HTC-telefon. Funker som rakkern.

Anonym sa...

I såfall, ikke kjøp SE P1. Den var fryktelig treg. Mulig firmwareoppgradering funker, men siden den var så lite lommevennlig sente jeg den tilbake likegodt, jeg.

Anonym sa...

Hepp :) Hvis det er SMS-sendinga som bruker tid (og det er det gjerne på N73), så innstaller SMS Accelerator (søk på google ...)