Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, oktober 30, 2007

MC-Märtha

Har man ikke kongestoff, så skaper man det... Sjekk hva de har som bildespesial.

6 kommentarer:

Salt sa...

Jeg forstår ikke...hva har Bandidos med engler å gjøre..?

Flopsy sa...

Wow, de er jo kliss like jo. Nesten unødvendig å manipulere bildet, faktisk. Så Märtha styrer Fredrikstad fra sommerhuset på Hankø? Så praktisk!

Minneapolise sa...

Jeg er enig med Flopsy, det ser ut til at Märtha kan gå i dekning ved å tørke av sminken, ta på en hettegenser, og la være å smile og vinke. Praktisk! (men hvorfor man skulle velge å styre Fredrikstad når man først er undercover forblir ubesvart..)

VamPus sa...

Oooo... konspirasjonsteorier? We like!

Anonym sa...

Hvis man ser på "original-bilde" så ser man at det er brukt blits for ansikts-regionen, men det vises ikke på veggen bak - man ser det på lys-eniteten og røde øyne som KUN oppstår med bruk av blits.
DERFOR ER BILDET FALSKT, og den såkalte eksperten som ble trukket frem av VG, er ikke annet enn en ufaglært med et par kurs innen "digital-signal-prosessing".

Man kan kalle det hva pokker man vil, men det er hevet over enhver tvil at VG har en politisk agenda i mange tilfeller.

Anonym sa...

Hvordan var det egentlig med det bilde? Ekte eller ikke?